„Rytas“ išlaikė G. Masiulį

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Rytas“ išsaugojo vieną iš čempioniškos komandos puolėjų – Gytį Masiulį. 26-erių krepšininkas ir toliau gins juodai baltai raudonų garbę.

„Džiaugiamės, kad pavyko pasiekti susitarimą ir Gytis nusprendė karjerą tęsti „Ryto“ komandoje. Jis mūsų gretose rungtyniauja jau keletą metų, tiki kryptimi, kuria komanda žengia, ir yra puikiai pažįstamas mūsų trenerių štabui. Kiekvieną vasarą, vienas iš pagrindinių tikslų yra išsaugoti komandos branduolį – tai būtina, norint ir toliau augti, – mintimis dalinosi Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Artūras Jomantas. – Šį sezoną Gytis veikiausiai turės kiek kitokią rolę komandoje, ir tikimės, kad parodys visą savo potencialą.“

Nuo 2022 metų „Ryto“ garbę ginantis G. Masiulis praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone per 42 mačus vidutiniškai aikštelėje praleisdavo kiek daugiau nei 15 minučių, per kurias pelydavo 8,1 taško (71,9 proc. dvit.), atkovodavo 3,3 kamuolio bei surinkdavo 10,2 naudingumo balo bei buvo pripažintas „Betsafe-LKL“ rugsėjo mėnesio MVP.

FIBA Čempionų lygoje 207 cm ūgio krepšininkas demonstravo panašų žaidimą. Per 8 rungtynes puolėjas vidutiniškai pelnydavo 8,6 taško (63 proc. dvit.), sugriebdavo 3,3 kamuolio bei rinkdavo 9,5 naudingumo balus.

Šią vasarą „Rytas“ pradėjo išsaugodamas Gytį Radzevičių ir Ąžuolą Tubelį. Taip pat pranešė apie pirmuosius naujokus – Martyną Paliukėna, Igną Sargiūną ir pirmąjį legionierių – Savioną Flagg’ą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių