R. Grigas oficialiai papildė ambicingą Pasvalio klubą

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda jau pradėjo darbus vasaros rinkoje. Ekipa pasiekė susitarimą su Rimantu Grigu, kuris vyriausiojo trenerio poste pakeis Mindaugą Lukošių.

„Ruošiame sutartį Grigui, kadangi pasiekėme susitarimą su juo. Manome, kad praėjusiame sezone treneriai mus nuvylė. Norėjome šiek tiek labiau patyrusio specialisto, ragavusio aukštesnio lygio krepšinio“, – Krepsinis.net sakė klubo vadovas Arūnas Burkevičius.

Jau aišku, kad kitą sezoną Pasvalio komandoje nebeliks Manto Ruikio, Gyčio Sirutavičiaus ir Trevono Hugheso, kurie pasuko į Prancūziją, Kazachstaną ir Vokietiją. A.Burkevičius vylėsi, kad „Pieno žvaigždžių“ gretose liks bent jau 2–3 praėjusį sezoną rungtyniavę žaidėjai, tarp kurių ir Šarūnas Vasiliauskas.

„Viskas derybų stadijoje. Kol kas tik vienas žmogus turi sutartį – Evaldas Kairys. Turėtų likti ne daugiau kaip 2–3 žaidėjai. Norėtume, jog liktų Šarūnas Vasiliauskas. Grįžta jis iš universiados ir turėtume susitikti ketvirtadienį“, – tvirtino pašnekovas.

Ambicingas Pasvalio klubas neketina mažinti tikslų, kadangi biudžetas išlieka panašus, koks buvo ir pernai.

„Planai yra patekti į ketvertą, o ten jau pažiūrėsime, kaip Dievas duos. Kai esi ketverte, tai jau ir medalio norisi. Biudžetas išliks mūsų panašus į pernykštį“,– dėstė A.Burkevičius.

„Svarstėme galimybę žaisti „FIBA Europe“ Iššūkio taurėje, bet nelabai sudomino, nes pinigai išmetami, o tos reklamos nelabai yra. Ateityje sudalyvausime Europos turnyre, kuomet nusipelnysime laimėdami bronzos medalį“, – tvirtino A.Burkevičius.

Taip pat paaiškėjo, kad R.Grigui toliau talkins Mantas Šernius, kuris praėjusį sezoną dirbo su M.Lukošiumi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių