Prienams atstovaus „Skycop“ komanda

Prienų vyrų krepšinio komanda – vienintelė Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) pasitinka naują sezoną atsinaujinusi beveik šimtu procentų: iš buvusios kariaunos liko tik strategas Virginijus Šeškus.

Tikisi sėkmingo sezono

Į pirmąją treniruotę prieniškiai susirinko rugpjūčio 20-ąją. Joje dalyvavo penki žaidėjai – Arnas Labuckas, Austinas Ariansas, Ernestas Mankauskas, Ovidijus Varanauskas ir Gintaras Leonavičius.

Artimiausiomis dienomis prie jų prisijungs legionieriai Davisas Lejasmeiersas, Mikas Bruesewitzas, Maverickas Morganas, taip pat broliai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai.

A.Labuckas ir O.Varanauskas jau anksčiau žaidė Prienų ekipoje.

"Galbūt nuskambės labai ambicingai, bet duodu žodį, kad paskutiniai LKL neliksime, – pareiškė A.Labuckas. – Pasiilgau komandinio krepšinio, kuo Prienai visada ir garsėjo. Tikiuosi gero, kokybiško ir sėkmingo sezono."

Galbūt nuskambės labai ambicingai, bet duodu žodį, kad paskutiniai LKL neliksime.

Prienų krepšinio klubas, liepos mėnesį paskelbęs, kad komandos pavadinimas bus "Prienai", šiomis dienomis pasirinko kitą vardą – "Skycop". Tai lėmė bendradarbiavimo sutartis su nauju generaliniu partneriu – skrydžių nuostolių kompensavimo bendrove "Skycop".

Padėkojo Panevėžiui

Broliai Lavrinovičiai į "Prienus" persikėlė iš Panevėžio "Lietkabelio".

"Mūsų laukia dar vienas gyvenimo etapas. Norime padėkoti visiems sirgaliams, Panevėžio miestui. Tie metai tikrai liks mūsų širdyse. Atsimename LKL finalą, buvo daug gerų emocijų. Nesakome viso gero, o tik iki pasimatymo", – tvirtino Darjušas ir Kšištofas.

Simboliška, kad rungtynėmis būtent su "Lietkabeliu" rugsėjo 23-iąją prieniškiai pradės LKL čempionatą.

Šiemet broliai Lavrinovičiai baigė Lietuvos sporto universiteto (LSU) treniravimo sistemų studijų programą, jiems įteikti sporto bakalauro diplomai.

"Puikiai vieni kitus suprantame, broliai žino ir mėgsta mūsų žaidimo stilių. Dar smagiau, kad iš visų LKL komandų, kurios norėjo brolių, jie pasirinko mus, – sakė vyriausiasis treneris V.Šeškus. – Tikime, kad Prienai su broliais Lavrinovičiais ne tik grįš į LKL stipriausiųjų ketvertą, bet dar labiau išgarsins klubą pasaulyje – svarstome ir apie kelis Holivudo projektus šiems krepšininkams. Gal baigę karjerą jie taps žinomais aktoriais. Juk jie unikalūs – aukščiausi dvyniai visame pasaulyje, charizmatiški, su geru humoro jausmu ir darbštūs žmonės."

V.Šeškui ateinantį sezoną padės treneriai Romualdas Petronis ir Marius Leonavičius.

Jau planuoja rungtynes

Tik vienas žaidėjas iš praeito sezono sudėties – vidurio puolėjas Gabrielius Maldūnas – liko Kėdainių "Nevėžyje".

Šiuo metu kėdainiškių gretose – dešimt krepšininkų.

"Nevėžio" žaidėjai jėgas patikrins jau rugsėjo 3–5 dienomis tarptautiniame turnyre Kėdainiuose.

Pirmąsias kontrolines dvikovas planuoja ir kiti LKL klubai: rugpjūčio 29-ąją dieną Klaipėdos "Neptūnas" žais su kita uostamiesčio ekipa "Neptūnas-Akvaservis", rugsėjo 1-ąją Utenos "Juventus" ketina susitikti su Krasnojarsko "Jenisej" krepšininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Nuo durnumo nėra vaistų, pavadinimas komandos nei velnias nei gegutė, ir kokiam proto ,,genijui,, šovė tokia ,,ideali,, mintis?

prienu kaimieciai

prienu  kaimieciai   portretas
lietuviu kalboje nebesurado lietuvisko zodzo savo komandai pavadint , teko rinktis uzsienietiskus barbarizmus ,muzikams tai atrodo labai grazu ....tfiu ant tokiu kaimo patrijotu -varijotu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių