„Neptūnas“ Klaipėdoje parklupdė Prancūzijos čempionus

  • Teksto dydis:

Lietuvos vicečempionas Klaipėdos "Neptūnas" FIBA Čempionų lygos turnyre toliau žygiuoja be suklupimų – iškovota trečioji pergalė.

Šįkart Dainiaus Adomaičio auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje 14 taškų skirtumu - 81:67 patiesė ne bet ką, o Prancūzijos čempioną Vilerbano "Asvel" klubą, rašo uostamiesčio klubo interneto svetainė bcneptunas.lt.

Klaipėdiečiai FIBA Čempionų lygos turnyro C grupėje toliau išlieka vienvaldžiais lyderiais.

Rungtynes geriau pradėjo neptūniečiai – po Larry Drew ir Vytauto Šarakausko atakų išsiveržė į priekį – 4:0. Nuo tos akimirkos Klaipėdos krepšininkai nuolat buvo priekyje – 7:3, 11:7, 19:13, o pirmojo kėlinio pabaigoje po Jimmy Barono tritaškio susikrovė 7 taškų pranašumą – 25:18.

Antrojo kėlinio ketvirtą minutę Jerai Grantas surengė įspūdingą reidą po krepšiu, ir pelnęs 2 taškus su pražanga, padidino neptūniečių atotrūkį iki 9 taškų - 36:27. Dar po kelių akimirkų po Jimmy Barono tolimo šūvio komandas jau skyrė dviženklė persvara – 39:29.

Prieš didžiąją pertrauką Tadas Klimavičius padidino „Neptūno“ pranašumą iki 15 taškų – 48:33.

Trečiajame kėlinyje skirtumas buvo išaugęs iki 17 taškų – 65:48, tačiau prieš lemiamą ketvirtį komandas vėl skyrė 15 taškų – 67:52. Per likusias dešimt minučių svečiai nebesugebėjo panaikinti dviženklio skirtumo ir Klaipėda triumfuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių