LKL varžybų likimas paaiškės penktadienį

Reaguodama į susidariusią situaciją dėl koronaviruso plitimo ir Vyriausybės nutarimus, Lietuvos krepšinio federacija (LKF) dviems savaitėms sustabdė jos kuruojamų moterų ir moksleivių krepšinio lygų čempionatus. Tačiau pajėgiausios Lietuvos krepšinio lygos LKL likimas paaiškės tik rytoj.

LKL pirmenybės gali būti arba visiškai sustabdytos, arba tęstis be žiūrovų. Pastarąjį variantą pasirinko Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rengėjai. Rytoj LKL klubų vadovai rinksis į neeilinį posėdį, kur ir sudėlios galutinius taškus. Vis dėlto artimiausios „Žalgirio“ ekipos rungtynės Kaune su Klaipėdos „Neptūnu“ kauniečių interneto puslapyje, bandant įsigyti bilietus į sekmadienio mačą, jau skelbiamos nukeltomis. Tačiau Kauno klubo vadovas Paulius Motiejūnas patikslino, kad galutinis sprendimas bus priimtas po LKL posėdžio.

Taip pat atšaukiama kovo 13 dieną turėjusi vykti Jr.NBA Lietuva burtų traukimo ceremonija ir pats projektas nukeliamas neribotam laikui. Šį savaitgalį turėjęs vykti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) projektas mergaitėms „Aukime kartu“ bei kontrolinės Lietuvos ir Latvijos šešiolikmečių merginų rungtynės Anykščiuose nevyks.

FIBA atstovai atšaukė kitą savaitę turėjusį vykti vizitą į Klaipėdą, kurio metu turėjo būti sprendžiami organizaciniai 2020 metų Europos vaikinų jaunimo krepšinio čempionato Lietuvoje klausimai.

Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) dėl virusio taip pat stabdo savo turnyrų vykdymą. Teigiama, kad organizacija kasdien stebės esamą situaciją ir pratęs varžybas, kai tik situacija leis.


Šiame straipsnyje: LKLŽalgirisNeptūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių