I. Hartensteinas užregistruotas „Žalgiris-2“ komandoje

Isaiah Hartensteinas oficialiai įtrauktas į Kauno „Žalgiris-2“ komandos sudėtį. Iki šiol to padaryti neleido formalumai su tarptautine krepšinio federacija (FIBA).

Kadangi vokietis yra nepilnametis (17 metų), tokio krepšininko perėjimas iš vienos šalies komandos į kitos šalies ekipą turi būti patvirtintas FIBA.

Lietuvos krepšinio federacija dar vasario 5-ąją išsiuntė visus dokumentus FIBA, tačiau ši oficialiai krepšininko perėjimą patvirtino tik šiandien.

Praėjusį savaitgalį I. Hartensteinas dalyvavo „Krepšinio be sienų“ stovykloje Toronte, o šį savaitgalį jau turėtų debiutuoti NKL pirmenybėse, kai Kauno „Žalgiris-2“ penktadienį namie priims „Mažeikius“, o šeštadienį su tais pačiais varžovais žais jų aikštėje.

„Žalgiris“ artimiausiu metu taip pat turėtų nuspręsti, ar įtraukti jaunąjį talentą ir į pagrindinę komandą. Registruoti žaidėjus Eurolygai galima iki vasario 24-osios 19 val.

Kauno klubo treneriams kol kas nepavyko išsamiau įvertinti žaidėjo potencialo, kadangi vos atvykęs į Kauną jis patyrė nedidelę traumą ir dėl jos negalėjo sportuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių