G. Einikio sūnus susiejo ateitį su „Neptūnu“

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Neptūnas“ tęsia savo pažadus ir į savo gretas toliau buria jaunus bei talentingus savo krašto žaidėjus – ilgalaikę sutartį su reprezentacine Klaipėdos krepšinio komanda pasirašė ir šioje ekipoje tobulėjimo keliu pasiryžęs žengti Lietuvos jaunučių ir jaunių rinktinėse rungtyniavęs 19-metis Aidas Einikis.

195 cm ūgio Aidas Einikis – Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtinis. Pastaruosius dvejus metus A.Einikis atstovavo Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančiai Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipai.

Šis žaidėjas pasižymi taiklia ranka – 2016 metais tapo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės „Natural pharmaceuticals“ tritaškių konkurso nugalėtoju.

Krepšinio specialistai ne kartą yra pabrėžę, kad A.Einikis išsiskiria ne tik taikliais tritaškiais, bet ir sveiku įžūlumu, reikalingu krepšinio aikštelėje. Jis puikiai mato aikštę ir greitai įsilieja į žaidimą.

„Aidas Einikis – talentingas, gerų genų ir perspektyvus žaidėjas. Džiaugiamės, kad jis susiejo savo ateitį su „Neptūnu“. Norime padėti jam žengti tobulėjimo keliu ir tikimės, kad ateityje jis bus mūsų pagrindinės komandos svarbus narys. Visada malonu, kai komandą papildo gabūs Klaipėdos krašto žaidėjai“, – sakė „Neptūno“ komandos vadovas Osvaldas Kurauskas.

Ateinantį sezoną „Neptūnas“ Aidą Einikį, neprašydamas finansinio atlygio už žaidėją, skolins minėtajai „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipai. Tikimasi, kad pastarojoje komandoje jam bus sudarytos sąlygos tobulėti ir kelti savo meistriškumo lygį.


Šiame straipsnyje: Aidas EinikisNeptūnaseinikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių