Gargždiškių pergalės Latvijoje

Gargždiškių pergalės Latvijoje

Latvijos Saldus mieste vyko tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras, kuriame dalyvavo sportininkai iš Estijos, Lietuvos, Latvijos. Ant pakylos kovojo daugiau kaip 100 sunkiaatlečių iš 10 komandų.

Kaip pažymėjo Gargždų miesto sunkiosios atletikos vyr. treneris Edvardas Šauklys, gargždiškiai buvo patys jauniausi turnyro dalyviai. Nepaisant to, jie atkakliai kovojo ir siekė pergalių. Nenuostabu, kad tarp komandų užėmė pirmąją vietą.

Ypač puikiai pasirodė Gargždų “Minijos” vidurinės mokyklos sunkiasvoris Raimondas Armalas. Jis savo svorio kategorijoje užėmė pirmąją vietą. Įdomi kova susiklostė Klaipėdos policijos studentei Dovilei Blažiūnaitei. Jos varžove buvo Latvijos sportininkė Europos sunkiosios atletikos čempionato bronzos medalininkė. Abi sportininkės iškėlė 90 kg štangą. Latvijos sportininkė buvo lengvesnė, todėl jai pripažinta pirmoji vieta. Dovilei atiteko antrosios vietos prizas. Ji pagerino ir pasiekė absoliutų Lietuvos rekordą.

Prizininku tapo Gargždų “Minijos” vidurinės mokyklos moksleivis Aurimas Slauzgalvis. Asmeninius rekordus pasiekė gargždiškiai E.Vincevičius, M.Čėsna, D.Čeliauskas, R.Tamašauskas. Jie buvo ketvirti.

Apskritai treneris E. Šauklys yra susirūpinęs, kaip paskatinti savo treniruojamus sportininkus, nes pastebi, jog blėsta jų entuziazmas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių