A. Aršavinas grįžta į „Zenit“

Sankt Peterburgo „Zenit“ klubas pranešė, kad į jų klubą sugrįžo vienas geriausių paskutinio dešimtmečio Rusijos futbolininkų – Andrejus Aršavinas. Puolėjas su savo gimtojo miesto klubu pasirašė dvejų metų sutartį.

32-ejų metų rusas yra „Zenit“ akademijos auklėtinis. Pagrindinėje komandoje jis debiutavo 2000-aisiais metais. „Zenit“ klube A.Aršavinas praleido devynis metus ir per tą laiką jis sužaidė 310 rungtynių bei įmušė 71 įvartį.

2009 metų vasario mėnesį A.Aršavinas už 15 milijonų svarų sterlingų persikėlė į Londono „Arsenal“ klubą. Ten rusas sužaidė 144 mačus ir įmušė 31 įvartį. Visgi paskutiniai sezonai Londone A.Aršavinui buvo tikrai nesėkmingi. 2012 metų vasario mėnesį A.Aršavinas į „Zenit“ sugrįžo nuomos pagrindais. Rusijos ekipoje futbolininkas spėjo sužaisti 11 rungtynių. Per jas A.Aršavinas pasižymėjo 3 kartus bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Liepos pirmą dieną A.Aršavino sutartis su „Arsenal“ baigs galioti, būtent tą dieną rusas ir taps oficialiu „Zenit“ klubo nariu. „Zenit“ savo puslapyje pasveikino A.Aršaviną grįžus į klubą ir palinkėjo jam sėkmės.

„Esu labai laimingas, kad tai įvyko ir aš grįšiu į Sankt Peterburgą. Bus gerą ir vėl vilkėti „Zenit“ marškinėlius. Aš noriu tik žaisti futbolą. Noriu kuo geriau rungtyniauti „Zenit“ klube ir grįžti į nacionalinę rinktinę“, - kalbėjo A.Aršavinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių