Žemaitijos derbyje nugalėtojas nepaaiškėjo

„Sunkiau nei išvykoje, bet tokios varžybos ir padeda tobulėti“, - sakė Davidas Afonso. Gargždų „Bangos“ vairininkas neliko nusivylęs lygiosiomis 1:1 Žemaitijos derbyje su Telšių „Džiugo“ futbolininkais.

„Kai žaidi su tuo pačiu varžovu kelintą kartą per kelias savaites, lauk siurprizų. Taip buvo ir šį kartą. Pamatėme ne vieną telšiškių taktinį siurprizą“, - teigė D. Afonso.

„Optibet A lygos“ 19-ajame ture turnyro lentelės kaimynai Gargžduose pasidalino po tašką 1:1, nors prieš tai neseniai vykusiame mače gargždiškiai kaimynus buvo nuskriaudę. Abu įvarčiai buvo įmušti po pertraukos. 52-ąją minutę „Bangos“ saugas E. Stočkūnas standartinės padėties metu pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kur laisvės sulaukęs Darius Zubauskas taikliai smūgiavo galva.

Tai buvo 4-asis puolėjo įvartis šiemet – juo D. Zubauskas džiaugėsi po daugiau nei keturių mėnesių pertraukos.

Vėliau gana aštriais epizodais apsikeitė D. Zubauskas bei Noelis Mbo, o 69-ąją minutę „Džiugui“ pavyko išlyginti rezultatą. Maksymui Pyrogovui atlikus perdavimą iš dešiniojo krašto, po keitimo aikštėje pasirodęs Aivaras Emsis smūgiu galva nukreipė kamuolį į vartus. Latviui tai buvo 3-iasis sezono įvartis, taip pat pelnytas po daugiau nei trijų mėnesių pauzės.

Per likusį laiką grėsmingą Roberto Vėževičiaus smūgį galva atrėmė Vincentas Šarkauskas, kitoje aikštės pusėje N. Mbo bandymas skriejo greta virpsto.

Nė sykio prieš „Džiugą“ šiemet nepralaimėjusi „Banga“ turi 20 taškų, o tiek pat mačų sužaidę varžovai – 7 taškais mažiau.

„Esame sunkioje situacijoje, bet degame noru ją pakeisti. Esu patenkintas tokia komandos nuostata, bet rezultatu nebūtinai. Vis dėlto turėjome daug progų įmušti“, - kalbėjo „Džiugo“ vairininkas Joao Pratesas.


Šiame straipsnyje: A lygaBangaDžiugas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių