„Žalgiris“ sutalžė be pašalinto gynėjo likusią „Sūduvą“

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo „Optibet A lygoje“ per trečiąsias šeštadienio rungtynes Vilniaus „Žalgiris“ namie įveikė Marijampolės „Sūduvą“ 4:0 (1:0).

Pirmajame kėlinyje abi komandos turėjo savų galimybių pasižymėti, tačiau nė vienai nepavyko pasiųsti kamuolio į vartus iš žaidimo. Lemtinga visoms rungtynėms tapo 39-oji minutė, kai teisėjas Manfredas Lukjančukas ne tik skyrė baudinį į „Sūduvos“ vartus už Augusto Dubicko pražangą prieš Mathiasą Oyewusi, bet dar ir parodė marijampoliečių vidurio gynėjui raudonąją kortelę.

Netrukus baudinį įvarčiu pavertė Arni Vilhjalmssonas, o šeimininkams liko malonumas visą likusį rungtynių laiką mėgautis vieno žaidėjo pranašumu. Tai virto dar trimis gražiais taikliais smūgiais į „Sūduvos“ vartus. 57 min. pasižymėjo pats M. Oyewusi, 60 min. – Mario Paveličius, o 74 min. – Romualdas Jansonas. 17-mečiui R. Jansonui tai buvo pirmasis įvartis „Optibet A lygoje“.

Po šios pergalės „Žalgirio“ taškų sąskaitą ūgtelėjo iki 10 taškų, o komanda pakilo į antrąją vietą turnyro lentelėje. Pirmauja visus įmanomus 15 taškų turintis „Panevėžys“.

3 taškus turinti „Sūduva“ liko aštunta.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisSūduvaA lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių