„Vytis“ sieks užsitikrinti pirmą vietą reguliariajame sezone

  • Teksto dydis:

Kauno „Vyčio“ futbolininkai antradienį grįžta į Lietuvos salės futbolo A lygos čempionato kovas ir namuose susitiks su Panevėžio „Sportidus“ komanda.

Tai bus priešpaskutinės reguliariojo sezono rungtynės Kauno ekipai, o jas laimėjus, pavyktų užsitikrinti pirmą vietą reguliaraus sezono rikiuotėje bei įgyti namų aikštės pranašumą atkrintamosiose.

Vietinės pirmenybės tęsiasi po vos prieš keletą dienų pasibaigusios Lietuvos rinktinės kelionės 2022 metų Europos salės futbolo čempionato atrankoje, kurioje šalies garbę gynė ir gausus būrys „Vyčio“ narių.

Pasak vieno iš „Vyčio“ ir Lietuvos rinktinės lyderių Luko Sendžiko, laiko pailsėti rinktinės žaidėjai turėjo pakankamai ir bus pasirengę rungtynėms su Panevėžio ekipa.

„Turėjome porą laisvų dienų, tad atsistatymui laiko turėtų užtekti. Laiko persiorientuoti nereikia, nes tiek rinktinėje, tiek klube dažniausiai žaidžiame su tais pačiais žaidėjais viename ketverte”, – pasakojo įvarčiais Lietuvos rinktinėje griaudėjęs žaidėjas.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes Panevėžio mieste „Vytis“ laimėjo triuškinamai – susitikimas baigėsi kauniečių pergale rezultatu 10:1.

„Nors pirmoji dvikova buvo gana lengva ir pasiekėme įtikinamą pergalę, iš „Sportidus” komandos tikiuosi kovingumo ir didelio noro pasiekti revanšą. Todėl privalome varžovus gerbti, sužaisti geras rungtynes ir įsirašyti į savo sąskaitą svarbius tris taškus“, – prieš rungtynes kalbėjo rezultatyviausias pirmenybių futbolininkas.

Garliavos sporto ir kultūros centre rungtynės tarp „Vyčio“ ir „Sportidus“ vyks antradienį 20:30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių