„Trakai“ pradėjo pasiruošimą sezonui

  • Teksto dydis:

Ketverius metus iš eilės šalies pirmenybių prizininkais tapę „Trakų“ futbolininkai sostinės „Sportimos“ manieže pradėjo pasiruošimą šeštajam A lygos sezonui.

Pirmose dviejose treniruotėse daugiausiai dėmesys buvo skiriamas futbolininkų testavimui.

„Kiekvienais metais pradedame nuo to. Norisi pamatyti, kokios sportinės formos yra žaidėjai ir nuo kokių krūvių treneriams pradėti pasiruošimą. Kol kas į peržiūrą pasikvietėme nemažai jaunimo, jiems visiems durys į klubą atviros“, - sakė Virmantas Lemežis.

Tarp peržiūroje dalyvaujančio jaunimo galima išskirti A lygos patirties jau turinčius Ričardą Šveikauską, Matą Radžiukyną, taip pat NFA auklėtinius bei legionierių iš Rusijos.

„Daug kam įdomu, ko nebuvo. Apie tuos, kurių neliks komandoje, visi jau žinote. Dėl Dinijaro Bilialetdinovo ir Jevgenijaus Osipovo atsakymus turėsime artimiausiu metu. Dar keli žaidėjai susirgę, tačiau jie sugrįš“, - sakė V. Lemežis.

Pirmą pažintį su naujaisiais auklėtiniais pirmadienį ir antradienį turėjo naujasis komandos vyriausiasis treneris Aurelijus Skarbalius, kuris į savo štabą pasikvietė „Žalgirio“ sistemoje dirbusį Vaidą Sabaliauską.

„Dar prieš pirmą treniruotę sakiau, kad pagrindinis tikslas - išsiaiškinti žaidėjų būklę. Galiu pasakyti, kad pirmas įspūdis tikrai neprastas“, - sakė A. Skarbalius.

„Visi esame išsiilgę futbolo, tad natūralu, kad treniruotėje netrūksta geros nuotaikos. Man asmeniškai šis pasiruošimas yra žymiai paprastesnis. Pernai nežinojau nei kur žaisiu, nei kas bus, o dabar yra kontraktas, tad ramu“, - kalbėjo Tomas Švedkauskas.

Pirmąsias kontrolines rungtynes „Trakai“ turėtų žaisti kitą savaitgalį. Varžovas paaiškės artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Sekmes tau Auri!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių