„Sūduva“ įveikė „Džiugo“ futbolininkus

  • Teksto dydis:

Sekmadienio rungtynių maratonas tęsėsi dvikova Telšiuose, kur vietos komanda patyrė pralaimėjimą.

„Sūduva“ mačo pradžioje įmušė 2 greitus įvarčius, o rezultatas 2:0 (2:0) išliko nepakitęs iki pat finalinio teisėjo švilpuko.

Rungtynes puikiai pradėjusi Marijampolės „Sūduva“ varžovus į gilų nokautą pasiuntė jau pirmomis minutėmis: 6 – ąją minutę po įžaisto kampinio įvartį smūgiu iš už baudos aikštelės pelnė Oleksijus Zbunas, o vos po poros minučių dar vieną įvartį iš to pačio aikštės kampo pelnė Levanas Mačarašvilis.

Marijampoliečiai po įmuštų įvarčių atsitraukė kiek žemiau, o „Džiugo“ futbolininkai turėjo kelis standartus, kurių progomis nepavertė, vėliau Motiejaus Burbos puikus smūgis iš toli privertė dirbti Giedrių Zenkevičių.

Marijampoliečiai kamuolį kontroliavo didžiąją pirmojo kėlinio dalį, o jam einant į pabaigą Aivaras Emsis smūgiavo galva, tačiau kamuolys skriejo į vartų konstrukciją.

53 minutę aktyviai žaidžiantis M. Burba turėjo galimybę įmušti įvartį ir sušvelninti rezultatą, tačiau to padaryti nepavyko – komandą išgelbėjo G. Zenkevičius.

„Sūduva“ 74 – ąją rungtynių minutę galėjo prisižaisti po to, kai pastarųjų vartininkas kamuolį atidavė „Džiugo“ futbolininkui, marijampoliečių laimei smūgis nebuvo itin geras.

83 minutę „Džiugas“ patikrino vartų konstrukcijos tvarumą, o kamuolys į vartų tinklą ir vėl neįkrito. Atakas ir toliau konstravę telšiečiai įvarčio taip ir nepelnė.

Rungtynių pradžioje kritę „Sūduvos“ įvarčiai buvo vieninteliai šiose rungtynėse, jie marijampoliečiams leido švęsti pergalę.

Po 7 turų Marijampolės ekipa turi 9 taškus, o tai jiems leido prisivyti aukštesnėse pozicijose esančias komandas. Tuo tarpu Telšių „Džiugas“ patyrė antrąją nesėkmę iš eilės bei nukrito į paskutiniąją „Optibibet A lygos“ poziciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių