A lygos naujokai nutraukė „Sūduvos“ pergalių seriją

„Didžiuojuosi savo žaidėjais, kurie atlieka gerą darbą. Juk daugelis jų dar pernai žaidė pirmojoje lygoje. O dabar atvažiuoja pas laiminčią „Sūduvą“ ir ją įveikia“, - džiaugėsi Andrius Skerla. Kauno rajono "Hegelmann Litauen" futbolininkai varžovų tvirtovėje netikėtai 2:1 parklupdė Marijampolės "Sūduvą".

A lygos 25-ojo turo dvikovos pirmasis kėlinys sirgalių įspūdingais momentais neapdovanojo. Keletą progų turėjo šeimininkai, o svečiai neliko skolingi.

Tačiau įpusėjus antrajam kėliniui „Hegelmann Litauen“ futbolininkai netikėtai sugebėjo perimti iniciatyvą. 73-iąją minutę svečiai išsiveržė į priekį – po rikošeto kamuolys dėkingai atšoko Viliui Armanavičiui, kuris savo šansu pasinaudojo.

Šeimininkai pagrindiniam laikui artėjant į pabaigą turėjo puikų šansą atstatyti pusiausvyrą, tačiau Jordanas N'Kololo iš geros padėties nepataikė į vartus. Netrukus po greitos atakos ir Klaudijaus Upsto perdavimo iš dešiniojo krašto Nauris Petkevičius nutraukė mėnesio tylą bei po mėnesio pertraukos džiaugėsi savo 12-uoju įvarčiu šiame sezone.

Ketvirtąją pridėto laiko minutę J. N'Kololo įspūdingu akrobatišku smūgiu sušvelnino rezultatą ir tai buvo viskas, ką čempionato lyderiams pavyko pasiekti.

„Buvau net kiek nustebintas, nes mes darėme tai, ko tikėjomės iš „Sūduvos“. Mes kontroliavome kamuolį, o jie tai leido daryti. Jaučiau, kad galime laimėti“, - sakė A. Skerla.

„Varžovai tobulėja, dabar žaidžia gero lygio futbolą, todėl nereikia jų nuvertinti. Aišku, mums apmaudu pralaimėti. Juolab, kad baigtis ilgam nulemia nutaiką, nes dabar bus ilga pertrauka dėl rinktinių mačų. Galima sakyti, kad tai buvo kertinės rungtynės. Apmaudu, kad priešininkai norėjo laimėti labiau nei mes“, - dėstė „Sūduvos“ vairininkas Victoras Basadre.

Tris vertingus taškus praradusi „Sūduva“ liko su 52 taškais po 25 mačų. Nors suvalkiečiai vis dar pirmi lygoje, pagal prarastus taškus Vilniaus "Žalgiris" juos lenkia jau 5 taškais. "Hegelmann Litauen" sąskaitoje - 42 taškai ir 5-oji vieta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių