Stadiono atidarymo dieną – lemiamas futbolinkų mačas

  • Teksto dydis:

Pirmas oficialias rungtynes rekonstruotame Dariaus ir Girėno stadione žais Kauno rajono „Hegelmann“ ir Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai. Jie kovos dėl Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės.

Atkaklūs pusfinaliai

„Hegelmann“ vienuolikė pusfinalyje 11 m baudiniais 4:3 privertė pasitraukti iš kelio „Panevėžio“ komandą, o sostinės žalgiriečiai po pratęsimo 2:1 – Kauno žalgiriečius.

Kauno rajono ekipa į LFF taurės turnyro finalą pateko pirmą kartą, „Žalgiris“ – devynioliktą. Pernai šį trofėjų iškovojo vilniečiai.

„Esu laimingas, nes komanda troško būti finale, to siekė visomis jėgomis ir galiausiai dalyvausime šioje futbolo šventėje“, – sakė „Hegelmann“ komandos vyriausiasis treneris Andrius Skerla.

„Labai laukiame finalo naujame stadione. Aikštė, atrodo, gera, nekantraujame ją išbandyti“, – teigė „Žalgirio“ strategas Vladimiras Čeburinas.

Papildomi reisai

Lemiamas Kauno rajono ir Vilniaus futbolininkų mūšis Dariaus ir Girėno stadione numatytas spalio 16-ąją 17.30 val. Bilietų kainos – nuo 13 eurų.

LFF informavo, kad arenos atidarymo šventė prasidės 17 val., tačiau sirgaliai kviečiami atvykti gerokai anksčiau – durys bus atidarytos iki renginio likus maždaug apie pusantros valandos.

Be to, bilietas į varžybas suteiks galimybę tądien nemokamai naudotis Kauno miesto viešuoju transportu, į renginio vietą bus papildomų reisų.

„Labai prašome nuosavus automobilius palikti namuose, o nesant tokios galimybės – pasinaudoti miesto centre esančiomis parkavimo vietomis. Susisiekimas viešuoju transportu bus gana greitas ir patogus – reisai numatyti kas 5 minutes“, – sakė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Paulius Keras.

Renginio metu įvažiavimas į Perkūno alėją automobiliais bus griežtai apribotas. Išimtys bus taikomos tik vietos gyventojams, turintiems dokumentą apie tikslią savo gyvenamąją vietą.

Surengs koncertą

Po rungtynių – iškilminga apdovanojimų ceremonija ir koncertas. Planuojama, kad programas parengs Marijonas Mikutavičius, Jovani, Justinas Jarutis, Jessica Shy, „The Roop“, Leonas Somovas, Saulius Prūsaitis ir Iglė, Vidas Bareikis, „8 kambarys“, „Ritmas kitaip“.

Lapkričio 16-ąją Dariaus ir Girėno stadione turėtų vykti Baltijos taurės turnyro rungtynės – Lietuvos rinktinė išmėgins jėgas su Islandijos atstovais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tamsiagymis

Tamsiagymis portretas
radzis dainuos?

R

R portretas
Na ir vėl bebalsiai koncertuos ta proga:)))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių