R. Krušnauskas sustiprino Jonavos „Lietavos“ puolimą

  • Teksto dydis:

Jonavos „Lietavos“ futbolo komandos atakuojančią grandį sustiprino 20-metis puolėjas Rokas Krušnauskas, kuris į Jonavą persikėlė iš „Kauno Žalgirio“. Su žaidėju pasirašyta 1,5 m. sutartis.

R. Krušnauskas yra žaidęs „Kauno Žalgirio“ (anksčiau Kauno „Spyris“) bei Klaipėdos „Atlante“. Šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone jis Kauno klube sužaidė 15 rungtynių, įmušė 3 įvarčius ir buvo rezultatyviausias šios ekipos gretose. Beje, vienas įvartis krito ir į „Lietavos“ vartininko Giedriaus Kvedaro ginamus vartus.

Kalbėdamas apie savo naująjį klubą žaidėjas išskyrė, kad „Lietava“ jam paliko gerą įspūdį.

„Lietava“ – kovinga ir turinti charakterį komanda, visada žaidžia iki paskutinės minutės. Ji demonstruoja patrauklų akiai futbolą, moka greitai išeiti į atakas ir sukuria nemažai progų prie varžovų vartų. Pažįstu nemažai Jonavos klubo žaidėjų, su jais esu žaidęs jaunimo rinktinėse, o su keliais – „Atlanto“ klube. Prieš priimdamas sprendimą dar pasikalbėjau su taip pat U-21 rinktinėje žaidžiančiu Juliumi Aleksandravičiumi, jis mane patikino, kad viskuo liksiu patenkintas“, – dėstė R. Krušnauskas.

Pagrindiniu savo tikslu R. Krušnauskas įvardijo įsitvirtinimą pagrindinėje komandos sudėtyje.

„Prieš prisijungdamas, viską aptarėme su vyr. treneriu Robertu Poškumi. Jis pasakojo apie klubą, jo žaidimą bei pasakė, ko tikisi iš manęs. Pagrindinis mano tikslas Jonavoje – įsitvirtinti pagrindinėje komandos sudėtyje ir stengtis realizuoti kuo daugiau progų, kurias man sukurs komanda. Manau, kad bus nesunku adaptuotis naujoje aplinkoje, mat žaidėjai yra jauni ir geranoriškai nusiteikę“, – kalbėjo žaidėjas.

R. Krušnauskas šį sekmadienį jau debiutavo draugiškose rungtynėse su Daugpilio „Daugavpils“ klubu. Puolėjas mačą pradėjo pagrindinėje sudėtyje ir žaidė visas 90 minučių.


Šiame straipsnyje: Rokas KrušnauskasA lygaLietava

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių