Prieš kovą su „Celtic“ Marijampolės „Sūduva“ pristatė naują puolėją

  • Teksto dydis:

Marijampolės „Sūduvą“ prieš UEFA Europos lygos atrankos atkrintamojo etapo rungtynes su Glazgo „Celtic“ papildė naujas žaidėjas – 26 metų puolėjas Sandro Gotalas.

185 cm ūgio futbolininkas gimė ir užaugo Austrijos kroatų šeimoje.

Būtent Austrijoje S.Gotalas ir pradėjo profesionalo karjerą, o į užsienį pasuko 2014-aisiais, kai perėjo iš „Wolfsberger AC“ į Splito „Hajduk“ (Kroatija). Vėliau sekė Šveicarijos „St. Gallen“, Turkijos „Y. Malatyaspor“, Lenkijos „Piast“, Izraelio „Ashdod“ ir Kroatijos „Istra“, o 2018-ųjų pirmąją dalį puolėjas praleido Bresto „Dinamo“ klube Baltarusijoje.

Kaimyninėje šalyje S.Gotalas spėjo tapti taurės ir Supertaurės laimėtoju, kai ženkliai prisidėjo prie dviejų pergalių prieš Borisovo BATE. Per rungtynes dėl Supertaurės (laimėta 2:1) „Sūduvos“ naujokas įmušė 11 metrų baudinį, o taurės turnyro finale prie pergalės 3:2 prisidėjo rezultatyviu perdavimu.

S.Gotalas ketvirtadienį atvyks į Marijampolę ir „Sūduvoje“ vilkės 9-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Futbolininkas įtrauktas į komandos paraišką UEFA Europos lygos turnyre ir galės žaist per atsakomąsias rungtynes su „Celtic“.


Šiame straipsnyje: SūduvaSandro GotalasCeltic

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių