Kauno derbyje nusileidęs A. Skerla: jaunimas ir toliau gaus šansų

"Matėte jauniausią vidurio gynėjų porą per daugelį metų A lygoje, natūralu, kad jie klysta. Tačiau aš ir toliau jiems duosiu šansų, nes tik taip galima tobulėti", - teigė Andrius Skerla. Jo treniruojami Kauno rajono "Hegelmann Litauen" futbolininkai "Optibet" A lygos derbyje 2:3 nusileido "Kauno Žalgiriui".

 

Nors žalgiriečiai laikyti aiškiais rungtynių favoritais, jiems jau 4-ąją min. teko varžovus vytis. Po šiurkščios Martyno Dapkaus klaidos "Hegelmann Litauen" legionierius Levanas Mačarašvilis iššoko į akistatą su vartininku ir ramiai pasiuntė kamuolį į tinklą.

„Kauno Žalgiris“ po praleisto įvarčio nesutriko ir užtikrintai kontroliavo situaciją bei 18-ąją minutę išsiveržė į priekį, kai po pakelto kampinio taikliai galva smūgiavo Michaelas Thuique'as. 45-ąją minutę Philipas Otele atkovojo kamuolį ir stipriu smūgiu pasiuntė kamuolį į artimąjį vartų kampą. Geriausias kovo mėnesio jaunasis žaidėjas užfiksavo dublį – tą padarė 65-ąją minutę. Legionierius iš Nigerijos perėmė kamuolį iš Mato Deduros, suklaidino oponentą bei nepriekaištingai užbaigė išpuolį. Tai buvo penktasis Ph. Otele įvartis šiame „Optibet A lygos“ sezone.

Mačo pabaigoje žalgiriečiai turėjo šiek tiek sunerimti: 86-ąją minutę Grato Sirgėdo muštą 11 m baudinį atrėmė Ignas Plūkas, o pirmą pridėto laiko minutę puikų smūgį į tolimąjį vartų iš maždaug 16 metrų atliko L. Mačarašvilis.

„Hegelmann Litauen“ su 7 taškais lieka 7-oje turnyro lentelės vietoje, „Kauno Žalgiris“ su 16 taškų žengia antras.

"Į stadioną pagaliau susirinkusiems žiūrovams rungtynės turėjo patikti, jie pamatė daug įvarčių, neįmuštą baudinį, atkaklią kovą. Mes pradėjome gerai, bet labai brangiai kainavo išlyginamasis įvartis po standartinės padėties. Ir vėliau neišvengėme apmaudžių klaidų", - sakė A. Skerla.

Jo kolega Rokas Garastas negailėjo pagyrų savo auklėtiniams.

"Nusipelnėme šios pergalės, nors pradėjome ne visai taip, kaip planavome. Pabaigoje kiek pritrūkome ramybės, bet rezultatas mus tenkina", - dėstė R. Garastas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių