Po pergalės treneris pasigedo auklėtinių šaltakraujiškumo

„Įtemptas, nervingas mačas, pritrūkome šaltakraujiškumo, bet svarbiausia – pergalė. Akmuo nuo pečių nusirito“, - sakė Artūras Ramoška. Jo treniruojami Kauno „Hegelmann Litauen“ futbolininkai tapo pirmosios lygos lyderiais, savaitgalį pasiekę pergalę Mažeikiuose.

„Leidome varžovų komandai suregzti keletą pavojingų kontratakų, kai rezultatas dar buvo gana „slidus“. Prarasdavome kamuolį, kai galėdavome jį išlaikyti, paskubėdavome, todėl įtampa laikėsi iki pabaigos“, - teigė A.Ramoška.

Kauniečiai Mažeikiuose 1:0 palaužė vietos „Atmosferą“. Po šios pergalės „Hegelmann Litauen“ su 24 taškais po 11 mačų dalinasi 1-3 vietas su Telšių „Džiugu“ ir Vilniaus „Vyčiu“.

Kalbėdamas apie savo auklėtinių atakas, treneris pasigedo aštrumo galutinėje jų fazėje.

„Lyg ir prieiname iki jų baudos aikštelės, kontroliuojame kamuolį, bet vis kažko pritrūkstame: tai taiklaus perdavimo, tai patenkame į nuošalę“, - dėstė jis.

Kauniečiai sustiprino savo gretas vienu įdomiausių lygos saugų – Alexu Kyeremeh. Pastarojo debiutas naujoje komandoje jau įvyko – LFF taurės rungtynėse, kurios kauniečių ekipai susiklostė nesėkmingai. A.Ramoška nevengė teigiamų atsiliepimų apie naujoką, išsiskiriantį individualia kamuolio valdymo technika. Tiesa, treneris pabrėžė, kad afrikiečiui dar trūksta savitarpio supratimo aikštėje su komandos senbuviais.

„Kartais norėtųsi, kad jis labiau užsiimtų kūryba, o ne gynyba, bet turbūt reikia laiko, kol jis įsivažiuos, kol kiti žaidėjai prie jo prisiderins“, - sakė vairininkas.

Kitame ture Kauno klubas namuose šeštadienį priims Vilniaus „Žalgirį B“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių