Oficialu: „Tottenham“ atleidžia J. Mourinho

  • Teksto dydis:

Pirmadienį pranešta, kad „Tottenham“ oficialiai atleido vyriausiąjį trenerį Jose Mourinho.

J. Mourinho „Tottenham“ ekipoje dirbo daugiau nei pusantro sezono (17 mėnesių), o šiuo metu Anglijos „Premier“ lygoje užima septintą vietą ir 5 taškais atsilieka nuo ketvirtoje vietoje esančios „West Ham“ komandos.

J. Mourinho į „Tottenham“ atvyko 2019 m. lapkritį, kai pakeitė trenerį Mauricio Pochettino ir praėjusiame sezone „Premier“ lygoje užėmė 6-ą vietą.

Skelbiama, kad „Tottenham“ vyriausiojo trenerio pareigas iki sezono pabaigos perims Ryanas Masonas, kartu su Chrisu Powellu.

Dar praėjusių metų gruodį „Tottenham“ buvo „Premier“ lygos viršūnėje, tačiau 2021 m. jiems buvo itin nesėkmingi: Europos lygoje po pirmųjų šešioliktfinalio rungtynių prieš Zagrebo „Dinamo“ jie pirmavo 2 – 0, tačiau svečiuose praleido tris įvarčius ir baigė pasirodymą šiame čempionate, o pastaruoju metu pergalėmis nesidžiaugė – lygiosios 2 – 2 su „Everton“, 1 – 3 pralaimėjimas „Manchester Unbited“ ir 2 – 2 lygiosios su „Newcastle United“. „Tottenham“ sekmadienį „Carabao“ taurės finale susikaus su „Manchester City“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių