Netikėta: E. Šetkus lieka ADO klube

Prieš kelias dienas Haifos „Hapoel“ klubas oficialiai skelbė, kad įsigijo Lietuvos rinktinės vartininką Ernestą Šetkų ir su juo pasirašė dvejų metų sutartį.

32-ejų metų vartininkas į Izraelį turėjo atvykti iš Hagos ADO klubo, kuriame reguliariai žaidė tik pirmojoje sezono pusėje, o po to pralaimėjo konkurencinę kovą ir antrojoje sezono dalyje sėdėjo ant atsarginių suolo. Todėl buvo logiška, kad lietuvis pakeistų klubą ir sutartį jam pasiūlė „Hapoel“ klubas.

E. Šetkus jau buvo nuskridęs į Izraelį, kur net pozavo su klubo šaliku, o Haifos ekipa apie šį perėjimą paskelbė savo oficialioje svetainėje.

Tačiau panašu, kad E.Šetkus Izraelyje visgi nežais ir liks rungtyniauti ADO ekipoje. „Hapoel“ klubą pasiekė blogos žinios, kad E.Šetkaus agentas ir ADO klubas nesugebėjo susitarti, todėl lietuvis Izraelio komandai parduotas nebus.

Šias žinias patvirtino pati Olandijos „Eredivisie“ lygoje žaidžianti ADO ekipa, kuri savo puslapyje oficialiai parašė: „Ernestas Šetkus šią savaitę prisijungs prie ADO treniruočių stovyklos. Vartininkas buvo arti persikėlimo į Izraelio komandą Haifos „Hapoel“, bet galutinio susitarimo pasiekti nepavyko. Tikėtina, kad lietuvis gali žaisti jau trečiadienio mače prieš „Bruse Boys“.


Šiame straipsnyje: Ernestas ŠetkusHapoelADO

NAUJAUSI KOMENTARAI

:-

:- portretas
Tai ką jis ten žais prieš Bruse Boys, kad jūs olandai jam neduodat žaisti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių