„Manchester City“ pateko į Čempionų lygos finalą

  • Teksto dydis:

„Manchester City“ – pirmoji UEFA Čempionų lygos finalo dalyvė. Pepo Guardiolos kariauna užbaigė prieš savaitę pradėtą darbą – atsakomosiose pusfinalio rungtynėse 2:0 nukovė „Paris Saint-Germain“ ekipą ir yra per vieną pergalę nuo stipriausios Europos komandos sosto.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes Paryžiuje prieš savaitę „Man City“ laimėjo 2:1, tad dviejų rungtynių bendras rezultatas – 4:1 Anglijos klubo naudai.

Greitoje atakoje 11-ąją minutę Kevino De Bruyne smūgį blokavo varžovas, bet pirmas prie kamuolio suskubęs Riyadas Mahrezas smeigė kamuolį į tinklą iš aštraus kampo, taip išvesdamas „miestiečius“ į priekį.

Dar vieną skaudų smūgį PSG sugėrė 63-ąją minutę, kai rezultatas tapo 2:0 Mančesterio komandos naudai. Nuostabi buvo „miestiečių“ ataka, kurios smaigalyje atsidūrė Philas Fodenas ir R.Mahrezas. 20-metis anglas atliko itin tikslų žemą perdavimą baudos aikštelėje, o alžyrietis smeigė antrą vinį į svečių vartus.

Lyg problemų būtų maža, Paryžiaus komanda liko žaisti 10 prieš 11 nuo 69-sios minutės. Angelis Di Maria begalviškai spyrė į koją „Man City“ saugui Fernandinho ir išvydo raudoną kortelę priešais save.

Savo varžovus finale, kuris vyks Stambule gegužės 29-ąją, „Man City“ sužinos trečiadienio vakarą. Kitame pusfinalyje kaunasi Londono „Chelsea“ ir Madrido „Real“, ten prieš rungtynes Anglijoje rezultatas lygus 1:1.

„Man City“ klubui tai bus pirmas Čempionų lygos finalas istorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių