M. Čepas: nuo šeštadienio pradedame ugdyti nugalėtojų mentalitetą

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę prie „Riterių“ prisijungęs vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas vis dar pratinasi prie naujųjų savo auklėtinių, savo ruožtu, futbolininkai pratinasi prie naujojo trenerio reikalavimų. Įvadinė pasiruošimo savaitė baigėsi, o nuo šio pirmadienio komandai įvedami nauji dalykai, kurie suformuos 2020-ųjų „Riterių“ versiją.

„Pasikartosiu, bet mane žavi tai, su kokiu užsidegimu komanda nori eiti į priekį, nori semtis naujų žinių ir dirbti klubo labui. Nesakau, kad man tai yra labai netikėta. Ne, aš to tikėjausi. Tačiau labai džiaugiuosi, kad mano tikėjimas pasitvirtino.

Šiuo metu yra savotiškas adaptacinis laikotarpis. Aš pratinausi prie jų, jie – prie manęs ir žingsnis po žingsnio einame į priekį. Mes jau ruošiamės tam, kaip norėtumėm atrodyti sezono metu, kaip turime įžaidinėti kamuolį, kaip turi dirbti atskiros grandys“, – oficialiai klubo svetainei sakė M. Čepas.

Šį šeštadienį „Sportimos“ manieže „Riteriai“ sužais pirmąsias 2020-ųjų rungtynes su Latvijos atstovais „Liepaja“ klubo futbolininkais. Rungtynių pradžia 16:30 val.

„Kaip tik šiandien per susirinkimą kalbėjome, kad tų rungtynių nereikia vadinti draugiškomis. Tai bus kontrolinės rungtynės, kurių metu žaidėjams bus duoti savi nurodymai, savi reikalavimai, kad galėtumėm pradėti ugdyti nugalėtojų mentalitetą“, – kalbėjo M. Čepas.

Antradienį prie treniruočių proceso prisijungs praėjusio sezono pabaigoje traumą patyręs Lajo Traore. Netrukus prie treniruočių proceso turėtų prisijungti daugiau potencialių naujokų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių