Lyderių gretose – ankšta

"Futbole dėsningumų nėra, fortūna apsisuko ir šį kartą gal labiau sėkmė šypsojosi mums. Prieš rungtynes turėjome daug klaustukų ir problemų, bet džiaugiamės namo grįždami su 3 taškais", –  po dvikovos sakė Artūras Ramoška.

Kauniečio treniruojami „Hegelmann Litauen“ futbolininkai 7-ajame LFF pirmosios lygos ture po atkaklios kovos 2:1 palaužė Alytaus „Dainavos“ ekipą. Pajėgus priešininkas nugalėtas dėka Ugniaus Lekečinsko įvarčio pirmojo kėlinio pabaigoje bei 70-ąją min. atlikto Beno Olencevičiaus tikslaus smūgio nuo 11 metrų žymos. Šeimininkams vienintelį įvartį pasiekė patyręs Lukas Kochanauskas (53 min.).

„Prieš mačą turėjau gerai pagalvoti kokią sudėtį pasirinkti, nes turėjome nemažai traumuotų žaidėjų. Tačiau vaikinų pastangos viską atpirko, – dėstė A.Ramoška. – Laukiame papildymo iš užsienio, tik nežinau, ar jie atitiks mūsų lygį“.

"Chebrytė kovojo už mane, už komandą iki pat pabaigos. Parodėme tikrą kovotojų charakterį, taip ir toliau", – po mačo lietuviškai prabilo Kauno ekipos vartininkas iš Serbijos Nemanja Bjelanas.

Jo klaida padėjo alytiškiams įmušti, tačiau ne viename epizode serbas gelbėjo Kauno komandą nuo įvarčių.

Kauniečiai po 7 mačų turi 16 taškų ir su Vilniaus „Vyčiu“ dalinasi 2-3 pozicijomis. Šios ekipos susidurs jau kitame ture ateinantį šeštadienį NFA stadione 13 val.

Alytiškiai su 15 taškų taip pat kėsinasi į lyderių pozicijas.


Šiame straipsnyje: Hegelmann LitauenLFFpirma lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių