Klaipėdos „Atlantas“ pradėjo stiprinti sudėtį

Prieš kelionę į Lenkiją, kurioje „Atlantas“ surengs savaitės treniruočių stovyklą, uostamiesčio klubo generalinis direktorius Vacys Lekevičius pasirašė dvi sutartis – su vartininku Edvinu Gertmonu ir gynybos grandyje žaidžiančiu Antonu Jemelinu iš Latvijos.

Su birželio 1-ąją 18-ojo gimtadienio sulaukusiu E.Gertmonu pasirašytas dvejų metų kontraktas. Šilalėje gimusio Lietuvos jaunių rinktinės vartų sargo biografija gana trumpa: profesionalaus žaidėjo karjerą jis pradėjo 2013-aisiais Tauragės „Tauro“ klube, iš kurio „Atlantas“ jį ir įsigijo.

Tačiau E.Gertmonas nevyko į Lenkiją, o išskubėjo į šalies jaunių rinktinę, kuri šiuo metu taip pat rengia treniruočių stovyklą ir birželio 26-29 d. dalyvaus Kaune vyksiančiame keturių šalių – Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Suomijos – „Baltijos“ taurės turnyre.

Su vasario 19-ąją 30-metį atšventusiu Latvijos futbolininku A.Jemelinu „Atlanto“ klubo vadovybė sukirto rankomis vieneriems metams. Savo šalies nacionalinėje rinktinėje rungtyniaujantis gynėjas – klaipėdiečių kaimynas.

Gimė Liepojoje, o didžiausią karjeros dalį praleido „Liepajas Metalurgs“ klube, kuriame kovojo nuo 2004 iki 2011 metų. Metus žaidęs Jūrmalos „Spartako“ komandoje, 2013-aiais A.Jemelinas vėl grįžo į Liepoją.

Nuo šių metų sausio 1 dienos 187 cm žaidėjas rungtyniavo Moldovoje, Tiraspolio „Tiraspol“ klube.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių