„Kauno Žalgirio“ kontrolinės rungtynės Ukrainoje baigėsi lygiosiomis

Iš Ukrainos miesto Lvovo į Kauną „Kauno Žalgirio“ futbolo komanda grįžta su vietos „Karpaty“ komanda sužaidusi lygiosiomis 1:1 (1:1). Kontrolinėse rungtynėse nugalėtojas per 90 minučių nepaaiškėjo.

Rungtynes kiek aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai, kurie pirmieji išsiveržė į priekį. 23-ąją minutę po perdavimo į baudos aikštelę įvartį galva įmušė brazilas Joao Jenningsas. Visai netrukus „Karpaty“ galėjo padvigubinti persvarą, tačiau komandą gelbėjo Deividas Mikelionis.

Pirmam rungtynių kėliniui einant į pabaigą žalgiriečiai rezultatą išlygino. Iš gilumos į priekį pasiųstą kamuolį laimėjo puolėjas Rokas Krušnauskas, kuris už nugaros palikęs varžovus nuginklavo prieš jį likusį varžovų vartininką.

Antroje rungtynių dalyje kamuolį ilgiau kontroliavo ir daugiau progų turėjo Lvovo komanda, tačiau jai pasižymėti nepavyko ir kontrolinės rungtynės baigėsi 1:1.

Jau kitą savaitgalį „Kauno Žalgirio“ lauks svarbi A lygos dvikova su Vilniaus „Riteriais“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
Kokios K Žalgirio perspektyvos ? Kolkas neaiškios. Prisipirko lyg ir vietiniu lygiu neblogų žaidėjų, bet rezultato jokio. Matuliavičius, Krušnauskas - visiški nuliai. Matuliavičius bėga ne į kamuolį, bet nuo kamuolio. Atrodo gana komiškai. Ir dar į rinktinę kviečiamas. Čia jau nejuokinga. Ir būtinai keisti vartininką, nes tie abu tai žemiau kritikos. Net fiziškai į vartininkus nepanašūs. Kaunui didelė gėda, kad normalaus futbolo neturi. Užtat LFF Kauno apskrities vadovu parinko gylų pencininką. Ko tada norėti. Užtat pencininkui koks džiaugsmas - iš tų 8 mln. gaunamų iš UEFA ir jam grūdelis kliūna. Bavo ! Taip ir toliau, tarbaklyniai !
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių