„Kauno Žalgirio“ atstovai papildymo žvalgėsi Nigerijoje

  • Teksto dydis:

2020-uosius metus „Kauno Žalgirio“ klubo atstovai pradėjo kelione į Nigeriją, kur dalyvavo „Kwara State Football Academy“ organizuotame turnyre bei žvalgėsi galimo papildymo.

Į Vakarų Nigerijos valstiją vyko klubo direktorius Eimantas Pūras ir komandos vyriausiasis treneris Rokas Garastas. Jie stebėjo turnyre vykusias rungtynes ir kreipė didelį dėmesį į ten rungtyniavusius futbolininkus.

„Jau kurį laiką buvome kviečiami atvykti pasižvalgyti į Nigeriją, tad nusprendėme tokia proga pasinaudoti. Pamatėme tikrai įdomių žaidėjų, bet ar jie atvyks rungtyniauti į Lietuvą, kol kas nėra aišku“, – pasakojo klubo direktorius E.Pūras.

„Buvo tikrai įdomu, nes į turnyrą buvo suvažiavę žaidėjai iš įvairių regionų. Dominavo jauni futbolininkai, nuo 17 iki 22 metų. Pamatėme daug įvairių žaidėjų, kurie galimai galėtų atvykti ir prisidėti prie komandos“, – pridėjo treneris R.Garastas.

E.Pūro ir R.Garasto Nigerijoje taip pat laukė įvairūs susitikimai, organizatoriams buvo įteikti „Kauno Žalgirio“ marškinėliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Romualdas Marcinkus

Romualdas Marcinkus portretas
Eikit jūs nach... su tokia Kauno futbolo strategija. To dar betrūko, kad savivaldybės pinigais kažkokiems ..... atlyginimus mokėtumėm. Savus žaidėjus ugdykit, lopai jūs nelaimingi. Prieš 40 metų Panevėžio internato futbolo treneriai kiekvieną Lietuvos kaimo mokyklą aplankydavo talentų ieškodami. O dabar į negryną nusidangino už mūsų pinigus.

nuotraukoj

nuotraukoj  portretas
pirmas is kaires manau, neblogus duomenis tyri. Tiktu ir futbolui ir krepsiniui

Reiketu

Reiketu portretas
dar kauno m. ir kauno raj. biudzetuose numatyti eilutes atskiras nigerieciams sumoketi. kartu su krepsininkais siulau ne maziau, kaip po 3 -4 mln. euru is kiekvienos savivaldybes. Tegul garsina Lietuvos ir Kauno varda
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių