C. Ronaldo atvyko į Saudo Arabijos privatų oro uostą

  • Teksto dydis:

Pirmadienį puolėjas Cristiano Ronaldo atskrido į Saudo Arabiją žaisti „Al-Nassr“ futbolo klube. 

Saudo Arabijos futbolo klubo „Al Nassr FC“ pateiktoje nuotraukoje matyti, kaip portugalų futbolo žvaigždė C. Ronaldo mojuoja atvykęs į privatų oro uostą Saudo Arabijos sostinėje Rijade.

Anksčiau buvo pranešta, kad 37-erių metų futbolo klubo naujoko pristatymas vyks antradienį,  sausio 3 d. „Mrsool Park“ stadione. Renginyje turėtų dalyvauti  apie 30 tūkst. žiūrovų.

Primename, jog Portugalijos futbolo rinktinės žvaigždės kontraktas su Saudo Arabijos klubu  pradėjo galioti nuo sausio 1 dienos ir tęsis pustrečių metų. Įspūdį kelia C. Ronaldo atlyginimo suma – futbolininkas uždirbs apie  200 mln. eurų per sezoną.

Uždirbdamas tokią pinigų sumą C. Ronaldo įvardijamas kaip daugiausiai uždirbantis futbolininkas pasaulyje. Futbolo žvaigždžių Lionelio Messio ir Neymaro atlyginimai išties įspūdingi, tačiau  „Paris Saint-Germain“ klube jie uždirba atitinkamai 75 ir 70 mln. eurų per sezoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Play boy

Play boy portretas
Berniukas ,visi zino jo nora kad kamuoli jam paduotu ant lekstutes,jis tik rekordu ieskotojas.Pagaliau europa praregejo ir atsikrate garbetroskos kitu saskaita.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių