L.Pociūnienė apskundė prokurorų sprendimą nutraukti ikiteisminį tyrimą

Mįslingomis aplinkybėmis žuvusio Valstybės saugumo departamento (VSD) karininko Vytauto Pociūno našlė aukštesniajam prokurorui apskundė sprendimą nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl jos vyro mirties, pirmadienio vakarą pranešė LNK žinios.

„Dar galima kai kuriuos veiksmus atlikti. Manau, kad juos atlikus turėtų galutinė išvada būti ne tyrimo nutraukimas, o sustabdymas“, - sakė Liudvika Pociūnienė.

V.Pociūno našlė ir jos advokatas reikalauja iš naujo įvertinti parodymus. Advokato teigimu, prokurorai ignoravo liudijimą apie pašalinį asmenį, karininko žūties naktį buvusį jo viešbučio kambaryje.

V.Pociūnas žuvo 2006-ųjų rugpjūčio 23-iosios naktį, iškritęs iš devinto aukšto viešbutyje Breste. Generalinė prokuratūra dukart buvo pripažinusi, kad ši mirtis buvo nelaimingas atsitikimas, tačiau teismo nurodymu ikiteisminis tyrimas vis buvo atnaujinamas. Pastarąjį kartą tarp kitų versijų tirta ir nužudymo versija. Tačiau vasario 1 dieną Generalinė prokuratūra vėl paskelbė neradusi nusikaltimo požymių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bjauru

Bjauru portretas
nuo tos ponios godumo,juk su Pociūnu negyveno,kiekvienas gyveno sau,o dabar vis vadina save našle.

TO BJAURU

TO BJAURU portretas
KAS TAU CIA BJAURU ,KAD MOTERIS IESKO ,KAS NUZUDE JOS VYRA ??????????? T ,IDOMU TURI ARTIMUJU ,IR AR JEIGU JUOS NUDETU ,TAI SAKYTUM ,,AI nesvarbUI CIA ,, ????????? TAI TOKIE KAIP TU BJAURUS ZMONES IR SAVANAUDZIAI

www

www portretas
1 k. slykstyne tokie ir privare Lietuva prie /bedugnes/ geriau nekvaksetum ir pagalvotum kuo vertas tavo palojimas....
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių