Laimės kūdikis: policininko vos nepražudė 200 km/val. greičiu skriejęs BMW

  • Teksto dydis:

Šiame LNK reportaže užfiksuotas vaizdas, kaip paauglys su BMW skrieja kone 200 km/val. greičiu ir rėžiasi į šalikelėje policijos sustabdytą automobilį, prie kurio stovėjo ir pats mašiną sustabdęs kelių patrulis.

Prie sustabdyto BMW automobilio lango stovintis policininkas nė nenujautė, kad netrukus atsidurs tarp gyvybės ir mirties. Pareigūnui kalbant su greitį viršijusiu vairuotoju, netikėtai greitkeliu atlėkė kitas – ne šiaip greitį viršijantis, o skriejantis BMW. Jis, perskriejęs priešingas greitkelio puses skiriančią veją, rėžėsi į sustabdyto vairuotojo ir policijos automobilius. Kaip matyti iš vaizdo įrašo, policininkas pradeda bėgti ir tik per plauką išvengia smūgio. Netgi sugeba peršokti kelio atitvarą.

Visas LNK reportažas vaizdo įraše:

„Prašau pagalbos. Į mano automobilį atsitrenkė vairuotojas, tikrinu sužalojimus“, – taip skambėjo telefoninio skambučio pokalbis, kai patrulis susisiekė su kolegomis prašydamas pastiprinimo. 

Kaip vėliau paaiškėjo, į kitą kelio pusę perskriejęs BMW lėkė beveik 200 km/val. greičiu. Jame be vairuotojo sėdėjo du paaugliai. Ir pačiam vairuotojui – vos 17-ka. Laimė, visi buvo prisisegę saugos diržais, tad rimtų sužalojimų išvengė. Vairuotojui buvo iškelta byla dėl pavojingo vairavimo. Už tai gresia netgi kalėjimas. Sustabdyto BMW vairuotojas, į kurį buvo atsitrenkta, neįtikėtina, bet taip pat atsipirko tik nubrozdinimais. Policininko gyvybę išgelbėjo tai, kad jis su sustabdytu vairuotoju kalbėjo per keleivio pusę.

Amerikos policija praneša, kad šiemet 62 proc. padaugėjo greitį viršijančių paauglių. Priklausomai nuo valstijos, JAV vairuotojo pažymėjimą galima gauti ir nesulaukus pilnametystės. Pareigūnai taip pat ragina tėvus nepirkti vos teisę vairuoti įgijusiems vaikams galingų automobilių. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai tik

Tai tik portretas
BMW

Kalakutas

Kalakutas portretas
manė manė, kol į puodą nepapuolė...

Aferistas

Aferistas portretas
Maniau jau Lietuvoje čia įvyko, bet manau ir čia pasitaiko debiliuku.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių