A. Merkel baigė 14 dienų karantiną: grįš į darbą

Vokietijos kanclerė Angela Merkel baigė 14 dienų karantiną namuose. „Kanclerė šiandien grįžta į savo darbą vyriausybės rūmuose“, - penktadienį Berlyne pranešė vyriausybės atstovas Steffenas Seibertas. Kartu jis pabrėžė, kad, savaime suprantama, atstumo taisyklių toliau bus laikomasi.

A. Merkel prieš dvi savaites užsidarė namų karantine, nes turėjo kontaktą su gydytoju, kuriam netrukus po to buvo nustatytas koronavirusas. Keliskart kanclerei atliktas testas buvo neigiamas. „Laimei, kanclerės koronaviruso testas keliskart buvo neigiamas, - sakė S. Seibertas. – Karantinas namuose baigėsi“.

A. Merkel, anot jo, dabar darbą tęs savo darbo vietoje. Tačiau ir toliau vyks daug nuotolinių konferencijų. A. Merkel ir būdama karantine nenutraukė darbo ir, pavyzdžiui, telefonu vadovavo kabineto posėdžiams ir rengė spaudos konferencijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
koks ten dar /darbas/ vien politintrigos ir tdauguma perkando arnavimas masonam o sios nera kuo pakeist nes juos jau perkando ir ju siekius o kiti nesiruosia nerti kilpa sau ant kaklo vien turkai parsidave betkam kiek isciulpe sveikatos?...

liepa

liepa portretas
;;O kuom ji tau užkliuvo??? ;;nereikėjo;;

Nereikėjo

Nereikėjo portretas
Galėjo ir nebaigti.....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių