Į Minsko centrą vyksta karinė technika, mieste trinka mobilusis internetas

Minsko centre, kur sekmadienį planuojamas opozicijos „Tautos valdžios žygis“, atsirado kariškių šarvuotosios technikos, naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė liudininkai.

Jų teigimu, į Baltarusijos sostinės centrą važiavo kelios specialiosios technikos kolonos, įskaitant autobusus su jėgos struktūrų darbuotojais, mašinas sulaikytiesiems vežti, vandens patrankas, mašinas užtvaroms įrengti.

Aikštes Minsko centre jėgos struktūrų žmonės saugo nuo ankstyvo ryto, aplink Nepriklausomybės ir Spalio aikštes įrengtos metalinės užtvaros.

Saugoma ir Valstybinės vėliavos aikštė, šalia kurios yra Nepriklausomybės rūmai – Baltarusijos prezidento Aliaksandro Lukašenkos miesto rezidencija.

Mobiliojo ryšio operatoriai interneto sutrikimus aiškino valdžios nurodymais apriboti galimybes naudotis internetu.

Baltarusijoje beveik tris mėnesius vyksta masiniai protestai dėl rugpjūčio 9-osios prezidento rinkimų, kurių laimėtoju buvo paskelbtas Aliaksandras Lukašenka, vadovaujantis šaliai nuo 1994 metų. Opozicija ir Vakarų demokratijos šiuos rinkimus laiko suklastotais.

Didžiausi protestai vyksta sekmadieniais. Dėl jų sostinėje uždaromos kai kurios metropoliteno stotys, ribojamas mobilusis internetas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to anonimas

to anonimas portretas
o tau noretusi kad btrai varinetu su raudonom velvom ir balalaikom saldofonai balalaikintu

tulpes@lrpk.lt

tulpes@lrpk.lt portretas
lukasenka galetu uzdaryti i psihuske.karine technika pries taikius zmones,ant kiek turi buti pe.de.ras.tas

o

o portretas
gelbetis reikia ne nuo savo avinu o nuo setonglobalistu tuo paciu tuos avinus apsviest bet nebus kam vilkai vistiek sudraskys pa vizdys navalnas kuri pasiunte valys nah.....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių