Britanijoje atšaukiamos pirmosios onkologinės operacijos

Ypač smarkiai koronaviruso pandemijos paveiktame Didžiosios Britanijos Notingamo mieste atšaukiamos pirmosios onkologinės operacijos. Pandemijos patiriamas spaudimas reanimacijos skyriams pernelyg didelis, trečiadienį pranešė sveikatos tarnyba. Kartu ji pridūrė, kad daugėja koronavirusu užsikrėtusių ligoninių darbuotojų ir pacientų.

Notingame ir apylinkėse penktadienį, anot britų žiniasklaidos, bus smarkiai sugriežtinti kontaktų ribojimai. Visa Notingamšyro grafystė tada bus priskirta aukščiausiai pavojaus zonai. Skirtingų namų ūkių nariai, pavyzdžiui, nebegalės susitikti namuose. Pastaruoju metu 100 000 gyventojų tenkantis naujų infekcijų per septynias dienas rodiklis čia siekė 347.

Specialistai būgštauja, kad per antrąją pandemijos bangą Didžiojoje Britanijoje gali mirti dar daugiau žmonių nei per pirmąją. Šalyje mirčių jau yra per 61 000.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Daugelis lietuvių ir britų neigia virusą.Per tokius virusas ir plinta ir miršta ,kenčia žmonės sergantis kitomis ligomis,nes jų vietas užima tie kurie nesisaugo nuo viruso.Vėžys,sustreikavusi širdis ar kitas kas palaukti negali.Tegu laukia tie kurie netiki ir nesisaugo viruso ,nesaugo savo artimų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių