Berlyno centre aidėjo šūviai

Policija Vokietijos sostinėje Berlyne pranešė apie šūvius miesto centre, Frydricho gatvėje, skelbia „Deutsche Welle“.

Pasak vietos žiniasklaidos, šūviai susiję su apiplėšimu, kuris buvo įvykdytas kavinėje „Starbucks“ netoli „Checkpoint Charlie“, orientyro, žyminčio postą, iš kurio buvo stebima Rytų ir Vakarų Berlyną skyrusi siena. Tai populiari ir turistų mėgstama vieta, o švenčių laikotarpiu šioje teritorijoje būna ypač daug žmonių.

Valdžios atstovai teigė ieškantys nežinomo užpuoliko. Kiek vėliau policija informavo valdanti situaciją.

Saugumo tarnybos aptvėrė teritoriją aplink Frydricho gatvėje esančią sankryžą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

frau Merkel pasikviesti

frau  Merkel  pasikviesti portretas
sveciai siauteja....

Usa

Usa portretas
viska organizavo 'pabegeliu' siuntas i europa,tam ir organizavo karus tik aplink europa ,sirijoje ,ukrainoje,azijoje,kam visa tai? labai aprasta:europai isivedus eura labai krito dolerio 'galybe', o tuo paciu ir usa,tai dolerio kerstas,bet padugnes kaip ir usa labai sekmingai per turkija permeta ir ruselis karts nuo karto pakariaudamas sirijoje azijoje,tai ir sankciju pries putina pasekmes. Didejant zmoniu pertekliui zemeje 'pabegeliai' labai galingas ginklas kuriu jokiu ginklu nenugalesi, tarp ju tik vienas is simto yra tikras pabegelis,visi kiti :ekonominiai ,kurie tures: nemokama busta,nereiks dirbti,gaus pasalpas,dauginsis kaip ziurkes ir visa tai mokesciu moketoju saskaita,o mokesciu moketojas visa tai turi uzsidirbti, ateis diena ,kai valstybes susigrieps,bet jau nieko pakeisti negales . Visa tai kruopsciai apgalvotas amerikos valdzios planas,tik jie to neskelbia.Euroos laukia liudna ateitis,dabar belieka pasidziaugti ,tuo ka dar turit,jeigu suvokia zmogus ka turi.... .

...

... portretas
VISĄLAIK mes ramiai Naujus metus sutikinėjom, o dabar... pV, JAU imami perspėjinėt kaip reiks elgtis teroro atveju... tiesiog 'stiprus centras' ir mums tų 'taikių' musulmonių privežė :/
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių