Paryžiaus restoranuose melas liejasi laisvai | KaunoDiena.lt

Paryžiaus restoranuose melas liejasi laisvai

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Galima ir pakei

vynų kainos tai mazos,pas mus penkis kartus didesnės.
0
0
aha

verslininkas ir Prancūzijoje verslininkas.
0
0
kk

Lietuvos baru restoranu kainos kaip Nicoje paskui verkia uzsidarom
2
0
Anti restoranin

Nera ko vaikscioti i tuos restoranus ,jeigu apgaudineja. Nera ko vaizduoti visagali kruta lankytoja- eski ,gerki namie !
3
-1
'nuogirdos '

kuriose vidurzemio juros pietu valstybese musulmoniskose ,turistai šveicia ju mišraines ,o te stebi ir žvengia kaip ias valgo su vyriska s---- ! Nevalgykit jokiu ju misrainiu ,nebusit pajuokos objektais ir durniuku vietose pagal Juos ..... .
1
0
vma

gerkit viski sunys prakeikti
0
0
reikia

mokytis prancuzu jei kalbi po ruskomu tai taip ir reikia
0
0
Tas tiesa

Tai saunu ir smagu,amer,ir t.t. jiems to nesuprasti.Kai turcius Korėjan boy perka aišku uz1800€ ir skiedzia Coca cola .tai žiaurų,bet tokia realybė.
0
-2
ironija

prieš kelis metus buvo atvejis Amerikoje kai vienas azijatas pilstė vyną savo virtuvėje ir parduodavo už milijonus butelius kolekcionieriams bei vykdė degustacijas, o degustavo tai ne Paryžiaus turistai, o "profesionalai: ir visi tik gyrė :D. Iš to "uždirbo" keliasdešimt milijonų, bet buvo galų gale atskleistas.
3
0
bloga

Pasakysiu tik tiek - brangūs vynai yra nepagrįstai brangūs, todėl iš principo reikėtų bausti tų brangių vynų gamintojus, nes jie už tokį patį vyną ima dešimteriopai daugiau. O kavaili [bet turtingi] barų lankytojai juos perka manydami taip save iškelti paprastų žmonių akyse. Nekenčiu tų, kurie perka brangius daiktus, nes visa tai tik apgaulė.
3
-1
Taisyklė

Restoranuose vogė ir vogs.
4
0
Buna, kad

uzknisa, kai pamato, kad esi ne vietinis. Ir visada reikia kasos cekiuko, kuris, beje, yra privalomas visoje ES, reikalauti.
1
0
Prahoj

Tas pats, ten alų iš "statinių" irgi pilsto iš litrinių plastiko bambalių. Paprastas keptas sumuštinis su supelijusiu batonu kainuoja 20 eurų. Ir taip be galo, bet kuriam turistiniam didmiestyje tas pats, bet kurioj masinio turizmo vietoj, tik neapsiziurek ir būsi isdurtas, apvogtas, apiplestas. Meniu be kainų, pats nepaklausi- gausi 15 eurų už kavos puodelį.
3
0
Rikis

Kai einu į restoraną, gėrimą užsakau butelyje ir uždarytą. Padavėjas turi atidaryti prie mūsų stalo. Vieną kartą kitame aferistų mieste - Romoje, padavėjas, priimantis užsakymą, pasakė, kad užkimštą butelį pas juos nepriimta nešti ant stalo. Ir žiūri suskis į akis, atseit kiek duosi, jei tokį atnešiu... Mes atsistojome ir išėjome. Restoranų ten ant kiekvieno žingsnio. Įėjom į kitą ir gavom ko norėjom.
7
0
asd

Baruose ir restoranuose visur pasaulyje melas liejasi laisvai. Lietuvoje labiau nei Paryžiuje. Nes niekad negausi konjako tos žviagždutės, kurią užsisakei, vietoj geros degtinės gausi myža.lą ir t.t. O jei pabandysi įrodinėti savo tiesą, tau iškvies policajus, kurie tave sukiš į šuns aptvarą, paskui daužys kiek norės ir galu gale nuo jų smūgių gausi infarktą. Vienam mūsų rašytojų taip jau nutiko.
4
0
Charlie

Esi teisus, prieš penketą metų man gavosi kiek švelniau, bet panašiai dabar jau bankrutavusioje pizerijoje Charlie.
1
0

In reply to by Svečias (nepatvirtina)

Senelis

Frankofonija mokykites ane
2
-1
Ir ten

Na va morale versliugu
3
0