Latvijoje 30 procentų šeimų neturi santaupų

29,3 proc. Latvijos namų ūkių šių metų pradžioje neturėjo santaupų, skelbia nacionalinė statistikos tarnyba, remdamasi sociologinės apklausos rezultatais.

40,9 proc. namų ūkių santaupos, netekus einamųjų pajamų, leistų jiems išlaikyti ankstesnį gyvenimo lygį ne ilgiau kaip tris mėnesius, 29,8 proc. – ilgiau negu tris mėnesius.

Tarnyba pažymi, kad šie neišsamūs duomenys skelbiami tam, kad visuomenė suprastų jos narių finansinę padėtį koronaviruso pandemijos sukeltos krizės akivaizdoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

auuu

auuu portretas
pas mus reikia suskaiciuot kiek zmoniu dirba ant mi nimumo ar net zemiau minimumo ir jie visi ir pensininkai dauguma neturi jopkiu dsantaupu gal turi suspaude kokius penkis simtus pasilaoidojimui yra vienetai kurie turi perdaug bet tokiu maai dauguma neturi nieko isskyrus stoga virs galvos o buvo laikai kassi kiekvienas turejom taupkasej pi nigu tukstanti tikrai kiekviena seima o kiti dar daiugiau dabar net neprisisapnabvo kad musu laukia tokia ubagyste keli milijonieriai ir simtai vsarhgsu ar mums to reikejo

Buhalterija

Buhalterija portretas
Pas mus tikriausiai 80% neturi santaupu ir sedi skolose.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių