Iš įtempto G-20 susitikimo Putinas išvyko dėl „poreikio pamiegoti“

Vladimiras Putinas iš Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimo, kurio metu turėjo atlaikyti bendrą Vakarų kritiką dėl Ukrainos krizės, išskrido pasakęs, jog kiek anksčiau išvyksta dėl to, kad jam reikia truputį pamiegoti.

Rusijos lyderis, kuris turi dziudo juodąjį diržą ir didžiuojasi savo ištverme, išvyko prieš tai, kai buvo paskelbtas galutinis savaitgalio susitikimo komunikatas, tačiau dalyvavo šio metinio forumo baigiamuosiuose pietuose ir gyrė „konstruktyvias“ diskusijas.

Spaudos konferencijoje prieš pat išskridimą iš Brisbano jis padėkojo Tony Abbottui (Toniui Abotui) už susitikimo surengimą, nors Australijos premjeras ir grasino surengti jam konfrontaciją dėl „Malaysia Airlines“ keleivinio lėktuvo numušimo Ukrainoje liepos mėnesį.

Savo komentaruose, kuriuos citavo naujienų agentūra „RIA Novosti“, V.Putinas pridūrė, jog sprendimas anksčiau išvykti iš Brisbano neturi nieko bendra su įtampa dėl Ukrainos.

Vietoje to jis norintis kažkiek pamiegoti prieš visapusišką darbo dieną Maskvoje.

„Mums reikia devynių valandų nuskristi nuo čia į Vladivostoką ir dar devynių valandų iš Vladivostoko į Maskvą“, – sakė jis.

„Tada mums reikia grįžti namo ir pirmadienį grįžti į darbą. Reikia pamiegoti bent keturias-penkias valandas“, – pridūrė V.Putinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip keista

kaip keista portretas
Amerika lenda į svetimas šalis su savo tankais ir bombonešiais,ir nieko,nei kas ,,klykavo",nei kas sankcijas sugalvojo...O gal būt nepamaišę.Gal krizė būt Europą ne taip nualinusi....jei su rusu geruoju,tai ir Putinas geruoju,bet jei jį žeminsi,tai gausi to,ko nė sapne nesusapnavęs....Koks durnas kad pats sau kenkti....

mizantropai

mizantropai portretas
Putinas nedurnas.Pasiklausyk jo kalbos Vladivostoke su vakarų žurnalistu ir gal suprasi,kad jis profesionalus politikas,be to ,,galvą guldo už savo tautą".Taigi,negalima kaltinti vien tik jo...galėjo ukrainiečiai išsirinkti griežtą,normalų prezidentą,kuris užsmaugtų tą begalinę korupciją,ir nebūt tie ,,rytiniai rajonai"tiek ,,užsikepę atsiskirt",suprantama,kad liaudis nori ne tik pigių prekių,bet ir saugumo,darbo ir stabilumo.O jei ,,vakarai"atnešė krizę,tai ir nusprendė jie geriau prie rusų(savų)pasilikti.Na,jei valdžia eina prieš liaudį arba ją ,,alina ir laiko durnių vietoj,"tai ne kiekviena liaudis leidžia sau ,,šikt ant galvos".Taigi....

vanga-

vanga- portretas
As manau, kad jo poreikis ne pamiegoti, o "amzino miego"!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių