D. Trumpas atmeta kaltinimus dėl išprievartavimo

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Donaldas Trumpas neigia kaltinimus, kad prieš 23 metus prabangios Niujorko parduotuvės „Bergdorf Goodman“ persirengimo kabinoje išprievartavo moterį.

„Aš niekada gyvenime nesu sutikęs šios moters, - sakoma D. Trumpo pareiškime, kurį penktadienį išplatino Baltieji rūmai. – Ji mėgina parduoti naują knygą – tai rodo jos motyvą. Ji (knyga) turėtų būti pardavinėjama fantastikos skyriuje“.

Anot D. Trumpo, nėra jokių vaizdo kamerų įrašų ar nuotraukų. Nėra pardavėjų liudijimų. „Aš dėkoju „Bergdorf Goodman“, kad jis patvirtina neturįs tokio įvykio vaizdo įrašų, nes jo niekuomet nebuvo“, - rašoma toliau pareiškime.

Knygos autorė E. Jean Carroll, žurnalistė, žinoma dėl savo skilties žurnale „Elle“, metė sunkius kaltinimus D. Trumpui ir žurnale „New York Magazine“ detaliai atpasakojo tariamą įvykį.

„Kai durys užsidarė, jis puolė ant manęs, prirėmė mane prie sienos“, - rašė E. Jean Carroll. D. Trumpas esą prispaudė savo burną prie jos lūpų, numovė pėdkelnes, atsisagstė savo kelnes ir į ją įsiskverbė. Galiausiai jai pavyko išsilaisvinti ir išbėgti iš persirengimo kabinos.

Baltųjų rūmų atstovas kaltinimus penktadienį taip pat pavadino „visiškai neteisingais ir nerealiais“.

D. Trumpas ne kartą sulaukė kaltinimų dėl elgesio su moteris. JAV teismuose vyksta virtinė procesų – tiesa, iki šiol be padarinių prezidentui. Ypač nuskambėjo buvusios pornografinių filmų aktorės Stormy Daniels atvejis. Ji teigia turėjusi aferą su D. Trumpu. Šis jai ir dar vienai savo meilužei esą per 2016 metų rinkimų kampaniją sumokėjo pinigų „už tylą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išprotėjo Amerikos bobos

Išprotėjo Amerikos bobos portretas
Lindo prie vyrų su kaltinimais dėl priekabiavimo, o dabar dar visus pavers ir prievartautojais.

Anonimas

Anonimas portretas
niekad a netikeciau pletkais apie D.Tramp . politika!!!

tai

tai portretas
bandymas oponentu atsikratyt trumpu.....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių