Britas klube pragėrė 200 tūkst. svarų sterlingų

Vienas verslininkas iš Londono viename Liverpulio naktiniame klube už alkoholinius gėrimus sumokėjo 203 tūkst. 948 svarus ir 80 pensų, skelbia britų dienraštis „The Daily Star“.

Verslininko pavardė neskelbiama. Tik žinoma, kad jam apie 20-30 metų ir jis šiame klube lankėsi ne kartą.

Didžiąją dalį minėtos sumos vyras sumokėjo už 30 litrų talpos šampano „Armand de Brignac“ butelį, kuris atsiėjo 125 tūkst. svarų sterlingų. Kaip skelbia „The Daily Star“, 45 kilogramus sveriantį šampano butelį į salę du klubo darbuotojai įnešė skambant muzikai iš filmo „2001 metų kosminė odisėja“. Paragauti šampano „Armand de Brignac“ galėjo ne tik verslininko draugai, kurių buvo apie dešimt, bet ir kiti klubo lankytojai.

Be šampano, minėtas verslininkas taip pat užsisakinėjo nealkoholinių gėrimų (limonado ir „Kolos“), bet ir vyno, degtinės ir kitokių alkoholinių gėrimų. Be to, kaip teigia klubo darbuotojai, vyras pats gėrė labai mažai ir visą laiką buvo beveik blaivas. Kokia proga verslininkas sumanė Liverpulyje surengti vakarėlį neskelbiama.

Vienas iš klubo lankytojų pasakojo: „Tas vyrukas buvo beprotiškai dosnus ir „statė“ gėrimus visiems. Pats jis beveik negėrė, tačiau buvo akivaizdu, kad jam buvo tikrai linksma“.


Šiame straipsnyje: svaraiklubasalkoholis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių