Mažametę prievartavęs dėdė kalės aštuonerius metus

Panevėžio apygardos teismas už mažametės seksualinį prievartavimą aštuonerius metus laisvės atėmimo skyrė Utenos miesto 45 metų gyventojui R.Ž.

Nepilnametis uteniškis už jos išžaginimą nuteistas ketverių metų laisvės atėmimu, bausmės vykdymas atidėtas dvejiems metams, antradienį pranešė Panevėžio apygardos prokuratūra.

Nukentėjusiosios dėdei, aštuonis kartus siekusiam patenkinti savo aistrą su mažamete mergaite, prokuroras prašė skirti dvejais metais griežtesnę – dešimties metų laisvės atėmimo bausmę. Mažamete pasinaudojusį nepilnametį siūlyta nuteisti šešerių metų trijų mėnesių laisvės atėmimu, bausmę atlikti nepilnamečių pataisos namuose.

Alkoholio nevengiančioje šeimoje augusi nukentėjusi mergaitė nuo 8 metų namuose buvo seksualiai išnaudojama tėvų giminaičio, kuris, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, siekdavo su mažamete tenkinti savo aistrą. Nors ir žinodamas, kad mergaitė yra mažametė, giminaitis nevengdavo pasinaudoti jos bejėgiška būkle – jis pripažintas kaltu aštuonis kartus santykiavęs su nukentėjusiąja ir ją prievartavęs.

Vieną kartą 12-metę mergaitę, pasinaudojęs jos dėl mažametystės bejėgiška būkle, prieš nukentėjusiosios valią, neveikiančios gamyklos pastate išžagino neblaivus pažįstamas nepilnametis.

Už mažamečio asmens seksualinį prievartavimą baudžiama laisvės atėmimu iki trylikos metų, už išžaginimą – iki penkiolikos metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lietuve

lietuve portretas
Kada Lietuvoje bus patvirtinta istatymu KASTRACIJA???? Atsedeje bausme jie iseina ir daro vel ta pati. Uz tai, kad suluosina vaika visam gyvenimui, praktiskai jie lieka nenubausti, o mes dar juos islaikome uz savo pinigus.

as

as portretas
Smeistas, sodinti mergaites artimuosius, o mergaite perduoti dedes globai :)

Čiubaka

Čiubaka portretas
Be Černiausko nieko nebus
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių