Ūkio banko programa išmaniesiems telefonams pasipildė naujovėmis

Ūkio bankas, pirmasis Lietuvoje pristatęs specialią programą išmaniesiems telefonams su „iOS“ („iPhone“) ir „Android“ operacinėmis sistemomis, išplėtė ją valiutų pirkimo ir pardavimo kainų informacija bei skaičiuokle. Ši nauja funkcija papildys programą, kuri visiems išmaniųjų telefonų savininkams taip pat leidžia patogiai ir greitai susirasti artimiausią Ūkio banko bankomatą ar padalinį visoje Lietuvoje, sužinoti jo darbo laiką ir pasirinkti patogiausią maršrutą iki jo. 

„Papildę išmaniesiems telefonams skirtą programą, jų savininkams užtikriname galimybę gauti naujausią informaciją apie valiutos įsigijimo kainas Ūkio banke. Šia programa ir jos funkcijomis gali naudotis visi, turintys išmaniuosius telefonus, todėl ji naudinga tiek Lietuvos gyventojams, tiek ir užsienio svečiams, kuriems aktualu pasinaudoti bankinėmis paslaugomis“, – sakė Ūkio banko Elektroninės bankininkystės departamento direktorė Jolita Kiaušienė.

Patogią ir paprastai naudojamą programą visi išmaniųjų telefonų savininkai gali atsisiųsti nemokamai. Išmaniojo telefono ekrane pasirinkus funkciją „Valiutų kursai“, pateikiami tuo metu Ūkio banke galiojantys įvairių valiutų kursai. Pasirinkus norimą valiutą, specialiai įdiegta skaičiuoklė iš karto suskaičiuos reikiamo valiutos kiekio įsigijimo arba pardavimo kainą. Informacijos pasikeitimai ir atnaujinimai siunčiami automatiškai.

Išmaniesiems telefonams skirta programa taip pat leidžia patogiai ir lengvai susirasti artimiausius Ūkio banko padalinius ir bendrojo tinklo bankomatus. Pasirinkus dominantį padalinį, galima sužinoti ir jo darbo laiką. Be to, programa parenka greičiausią maršrutą iki bankomato ar padalinio pagal telefono buvimo vietą. 

Ūkio banko programą išmaniųjų telefonų savininkai gali nemokamai atsisiųsti iš „Apple Store“ ar „Android Market“. Įvairių šaltinių duomenimis, išmanieji telefonai su „iOS“ („iPhone“) ir „Android“ operacinėmis sistemomis sudaro per 50 proc. pasaulinės išmaniųjų telefonų rinkos. Ūkio banko sukurta programa šiems telefonams ir toliau bus nuolat papildoma kita aktualia informacija ir funkcijomis. 

Ūkio bankas nuolat pirmauja pristatydamas moderniausias elektroninės bankininkystės paslaugas ir sprendimus. Bankas buvo vienas iš pirmųjų Lietuvoje, suteikusių galimybę klientams prisijungti prie elektroninės bankininkystės sistemos ir pasirašyti dokumentus mobiliuoju elektroniniu parašu bei Registrų centro elektroniniu parašu USB laikmenoje, o pernai įdiegęs prisijungimą ir pasirašymą elektroniniu parašu Lietuvos Respublikos asmens tapatybės kortelėje, tapo vieninteliu banku šalyje, siūlančiu visus tris saugaus, greito ir modernaus pasijungimo prie elektroninės bankininkystės ir dokumentų pasirašymo būdus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių