Politikų žmonos - stilingos

Jungtinėse Valstijose leidžiamas žurnalas „Vanity Fair" 69-ąjį kartą sudarė geriausiai besirengiančių įžymybių sąrašą - į jį įeina 42 žmonės, rašo naujienų svetainė factnews.

2008 metais tarp geriausiai apsirengusių įžymybių pateko kandidato į JAV prezidentus Baracko Obamos žmona Michelle Obama, Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona Carla Bruni, taip pat milijardieriaus Donaldo Trumpo duktė manekenė.

Ivanka Trump paįvairina moterų klasikinę aprangą moderniais drabužiais, avi batelius 12 centimetrų aukščio smailiais pakulniais ir nesiskiria su purpurine „Giorgio Armani" rankine iš krokodilo odos.

Carlos Bruni stilius susiformavo dar tuo laiku, kai ji ant podiumo pristatinėjo tokius mados namus kaip „Christian Dior", „Givenchy", „Paco Rabanne", „Yves Saint-Laurent", „Chanel" ir „Versace". Dabar ji pirmenybę teikia kostiumams „Dior" ir įvairiausių spalvų baleto tipo bateliams.

„Sekso ir miesto" žvaigždė Sarah Jessica Parker įtraukta į sąrašą dėl to, kad „ji padarė „Manolo Blahnik" legenda". 43-ejų metų aktorė gamina savo kvepalus „Lovely" ir „Covet", taip pat drabužių liniją, pavadintą „Bitten". Tarp vyrų sąraše yra aktorius Danielis Craigas reperis Kanye Westas ir Davidas Beckhamas, kuris praėjusį kartą pateko į sąrašą su savo žmona Victoria. Vieną sąrašo eilučių, kaip ir 2007 metais, užėmė Brado Pitto ir Angelinos Jolie pora.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių