„Microsoft“ leis „Windows 8“ pereiti prie senesnių OS versijų

Korporacija „Microsoft“ leis būsimiems operacinės sistemos „Windows 8 Pro“ savininkams, esant dideliam norui arba būtinybei, nemokamai pereiti prie senesnių operacinių sistemų „Windows 7“ ir „Windows Vista“ naudojimo.

Tokia galimybė įrašyta licencinėje sutartyje, tiesa, taip pat vadinamu „downgrade‘u“ galės pasinaudoti tik naujų kompiuterių su jau įdiegta „Windows 8“ savininkai.

Antra vertus, norintys „pasendinti“ savo operacinę dar labiau – iki „Windows XP“ – to padaryti nepavyks, tačiau tai visai suprantama, kadangi pati „Microsoft“ jau yra paskelbusi galutinį verdiktą šios vis dar populiarios operacinės sistemos atžvilgiu.

„Downgrade‘o“ galimybė, leidžianti pakeisti įdiegta „Windows“ redakciją į senesnę versiją be papildomų išlaidų (ir tai atliekant legaliai), bus prieinama tik „Windows 8 Pro“ savininkams, kurie gali pereiti prie „Windows 7 Professional“ arba „Windows Vista Business“.

Tokiu būdu, jei jūs įsigyjate naują nešiojamą kompiuterį arba stacionarią sistemą su „Windows 8“ ir jums dėl tam tikrų priežasčių nepatinka ši operacinė sistema, galėsite grįžti prie įprastos

„Windows 7“ arba „Windows Vista“. Priminsime, jog oficialus „Windows 8“ debiutas numatytas spalio 26 d., tuomet pasirodys iš karto keturios redakcijos: „Windows 8“, „Windows 8 Professional“, „Windows 8 Enterprise“ ir „Windows RT“ (platformoms su ARM architektūra).


Šiame straipsnyje: MicrosoftwindowsWindows 8

NAUJAUSI KOMENTARAI

palapala

palapala portretas
į konkurencijos tarnybą tokią antraštę - ji totaliai klaidinanti...straipsnyje rašoma, kad tik wi8pro galės pereiti ant senesnės versijos, o pavadinime kad wisos win8 versijos....nors kita vertus juk čia microsoft.....viena skelbia kitką daro...

dalius

dalius portretas
downgradas buvo ir yra legalus visoms business versijoms: Wina***P Pro ->Win 2000; Win 7 Pro/Enterprise/Ultimate-> Wina***P Pro. Nieko naujo :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių