Kompiuteris „Asus“ – darbui, pramogai ir mokslams

Galingas. Stilingas. Gali būti tavo. Internetinė parduotuvė www.1a.lt, bendradarbiaudama su "Asus", siūlo naująjį nešiojamo kompiuterio "Asus A55VM Ivy Bridge i5" modelį už neįtikėtinai mažą kainą – tik 2049 Lt.

Įprastinė kompiuterio kaina siekia 2340 Lt. Vadinasi, kalėdinėms dovanoms sutaupysite net 291 Lt!

Kodėl būtent "Asus A55VM"? Priežasčių nors vežimu vežk. Pirma, šis nešiojamas kompiuteris oficialiai pripažintas geriausiu pagal kokybę ir našumą. Be to, jis turi aukštos kokybės metalinį korpusą: pilnas aliuminio padengimas ir grakštus dizainas suteikia modeliui praktiškumo, derančio su elegancija.

Būtina atkreipti dėmesį ir į ypatingą kompiuterio „IceCool“ aušinimo sistemą, ergonomišką klaviatūrą, įvertintą IF dizaino apdovanojimu. Kompiuteryje įdiegta "Asus SonicMaster" Lite audio technologija užtikrins aukščiausią garso kokybę.

„Įsigydamas "Asus" nešiojamą kompiuterį internetinėje parduotuvėje www.1a.lt gali būti tikras, kad savo rankose laikysi oficialų ir kokybišką produktą“, - užtikrina "Asus" prekybos atstovas Baltijos šalims Rihardsas Stankovsas.

Naujausios technologijos – tavo rankose

Ką už tokią pat mažą kainą gautum kitur? Greičiausiai, gerokai mažiau operatyviosios atminties, lėtesnį atminties diską, silpnesnę vaizdo plokštę, trapesnį korpusą.

Tuo metu www.1a.lt garantuoja, kad tik šioje internetinėje parduotuvėje siūlomas modelis "Asus A55VM Ivy Bridge i5" yra lyderis – tiek pagal kokybę, tiek pagal technines charakteristikas.

Visų pirma būtina atkreipti dėmesį į naujausios trečios kartos procesorių. Jei jo privalumus reikėtų apibūdinti tik vienu žodžiu, be abejo, tai būtų galia. "Asus A55VM Ivy Bridge i5" aprūpintas visomis naujausiomis technologijomis: savo konkurentams nušluosto nosį ne tik pagal techninius parametrus, bet ir pagal ekonomiškumą – stulbinamai mažą energijos suvartojimą.

"Asus Super Hybrid Engine II" technologija garantuoja žaibišką, vos 2 sekundes trunkantį, kompiuterio užsikrovimą iš „miego režimo“ ir patikimą baterijos veikimą net iki 2 savaičių „miego režime“. Baterijoje likus 5 proc. energijos, kompiuteris savaime sukuria rezervinę duomenų kopiją.

Baterijos veikimo laikas įprasto naudojimo metu – iki 5 valandų.

„Naudojant nešiojamą kompiuterį, akumuliatorius laikui bėgant tampa vis silpnesnis, baterijos veikimo laikas atitinkamai sumažėja, tačiau nauja "Asus SuperBatt" technologija užtikrina ilgą veikimo ciklą, kuris daug didesnis nei kituose nešiojamuose kompiuteriuose“, - įspūdžiais dalijasi kompiuterį jau išbandęs vilnietis Karolis.

Įtinka net įnoringiausiems

Sparti 6GB operatyvioji atmintis užtikrins užduočių atlikimą be trikdžių, o greitame 7200 apsisukimų per minutę kietajame 500GB diske vietos užteks ne tik svarbiems dokumentams, bet ir mėgstamiems filmams, gausiam nuotraukų archyvui, programoms, muzikai ir kompiuteriniams žaidimams. Jūsų darbas ir laisvalaikis – 15.6 colių LED ekrane.

Būtina paminėti ir galingą kompiuterio vaizdo plokštę. Ji užtikrins ne tik įprastų programų bei filmų peržiūrą, bet ir leis žaisti tokius naujausius žaidimus kaip „Call of Duty: Modern Warfare 3“ , „Fifa 12“, „Diablo III“ ir kt.

Ko dar trūksta iki tobulybės? Gal pilno spektro papildomų jungčių ir sujungimų, pavyzdžiui, HDMI, USB 3.0, VGA, WiFi (802.11b/g/n), atminties kortelių skaitytuvo ir internetinės kameros? Tai – ne svajonė, o "Asus A55VM Ivy Bridge i5" realybė: jis patenkina net įnoringiausio vartotojo poreikius.

„Asus" pirmieji siūlo savo nešiojamuose kompiuteriuose naujieną USB 3.0 sujungimą, kuris net dešimt kartų lenkia senąjį USB 2.0. Tai labai svarbu šiuo metu, kai duomenų kiekiai labai greitai didėja ir USB 2.0 jau negali užtikrinti adekvataus duomenų perdavimo. Be to, dauguma naujų įrenginių (telefonai, MP3 ir t.t.) įkraunami per USB, o tai reiškia, kad su 3.0 versija įkrovimas smarkiai pagreitės. Esami klientai jau spėjo tai įvertinti“, - "Asus" išskirtinumą pabrėžia internetinės parduotuvės www.1a.lt klientų aptarnavimo vadybininkas Deividas Baukas.

Patrauklios lizingo sąlygos

Nešiojamo kompiuterio „Asus A55VM Ivy Bridge i5“ akcinį modelį įsigyjant interneto parduotuvėje www.1a.lt suteikiama 3 metų garantija.

Be to, pirkdamas akcinį modelį klientas turi galimybę įsigyti keletą papildomų prekių už specialią kainą. Pavyzdžiui, "Trust" krepšys nešiojamam kompiuteriui atsieis tik 35 Lt, o "Targus" prabangus odinis krepšys – 169 Lt.

Bevielė pelė, perkant akcinį kompiuterio modelį, kainuos tik 45 Lt, kai įprasta kaina siekia net 69 Lt. Aukštos kokybės ausines "Trust Quasor" klientas nusipirks už specialią 55 Lt kainą, kai kitur už tą patį gaminį tektų pakloti net 75 Lt.

Artėjant didžiosioms metų šventėms kišenėse ima švilpti vėjai? Tačiau praleisti retą progą įsigyti „Asus“ kompiuterį vos už 2049 Lt ir sutaupyti beveik 300 Lt irgi nesinori?

Išeitis yra. Akciniam modeliui įsigyti UNO lizingas siūlo patrauklias pirkimo išsimokėtinai sąlygas. Daugiau informacijos apie prekę teiraukitės: info@1a.lt, tel. 1388 arba www.unolizingas.lt, taip pat – www.1a.lt.


Šiame straipsnyje: asuskompiuteriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
ne cia reklamas reiketu kelt

Čiubaka

Čiubaka portretas
Nu da, reklamų čia nereikėtų. Bet gal kas gali man paaiškinti ką tai reiškia: "Būtina paminėti ir galingą kompiuterio vaizdo plokštę. Ji užtikrins ne tik įprastų programų bei filmų peržiūrą bla bla bla"? Ką reiškia galinga?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių