Įtempto siužeto filmų gerbėjams - „Sakalo akis"

Intriguojantis siužetas, įtampa žiūrovus mėgstantis išmėginti režisierius D.J.Caruso ir šaunus aktorių Shia LaBeoufas, Michelle Monaghan, Rosario Dawsono trio - tokį derinį žada filmas „Sakalo akis".

Nuo spalio 3 dienos pradedamas rodyti veiksmo trileris yra vienas iš labiausiai intriguojančių filmų šį rudenį, priverčiantis susimąstyti, kas nutiktų, jeigu staiga jūsų gyvenimą imtų valdyti nematomas žmogus, kuriam visiškai neįmanoma pasipriešinti.

Juostos „Sakalo akis" veikėjai Džeris (akt. Shia LaBeoufas) ir Reičel (akt. Michelle Monaghan) - du vienas kito nepažįstantys žmonės, kurių gyvenimai akimirksniu pasikeičia, kai į jų mobilųjį telefoną paskambina moteris. Užteko vieno nurodymo elgtis taip, kaip ji pageidauja, ir Džeris su Reičel supranta, kad nepažįstamoji nejuokauja.

Spąstai, šantažas, FTB tardymai, šūviai ir sprogimai - jie nespėjo net susigaudyti, kaip gyvenimas akimirksniu prarado pagrindą. Abi aukas į nežinomą tikslą veda troškimas išgyventi ir nuolatinės komandos mobiliuoju telefonu. Netikėtai susitikę šiame chaose, Džeris ir Reičel supranta tapę mistinės, šėtonišką nužudymo planą turinčios moters įrankiais. Kai kiekvienas jų žingsnis žinomas iš anksto, pora turi rasti būdą, kaip pergudrauti moterį, kol ji jų nenužudė.

Naujausią filmų „Paranoja", „Vagiant gyvenimus" režisieriaus D.J.Caruso darbą „Sakalo akis" neabejotinai įvertins ir įdomų kiną mėgstantys žiūrovai, ir veiksmo bei įtampos gerbėjai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių