„Gmail“ leis išjungti laiškų rūšiavimą „pokalbiais“

„Google“ pašto paslauga „Gmail“ ir vėl atsinaujino - paslaugos naudotojams pasiūlyta galimybė įjungti arba išjungti vien tik šiai sistemai būdingą laiškų rūšiavimą į „pokalbius“.

Nors toks rūšiavimas yra pakankamai patogus, tačiau patiko ne visiems, mat neįprastas kitose pašto dėžutėse. Daugelis vartotojų ragino „Google“ rikiuoti laiškus tik pagal gavimo, ar siuntimo laiką.

Nepatenkinti „Gmail“ vartotojai net buvo pradėję rinkti parašus po „Google“ paramos vartotojams forume paskelbta peticija, raginančia „Gmail“ rikiuoti gautus ir išsiųstus laiškus vien tik chronologine tvarka.

Iki šiol susirašinėjimas su konkrečiu asmeniu buvo pateikiamas laiškų grandinėlės pavidalu. Skeptiškai nusiteikę „Gmail“ vartotojai tokį laiškų išdėstymą vadino pačiu didžiausiu „Gmail“ trūkumu, verčiančiu rinktis kitas el. pašto paslaugas.

Pagaliau „Gmail“ atsižvelgė į šiuos pageidavimus, tačiau tie, kas pripratę prie įprastinės „Gmail“ tvarkos, neturėtų išsigąsti. Nuo šiol nustatymų puslapyje (Settings) galima pasirinkti rūšiavimo būdą.

Naujovė, kaip ir visada – diegiama palaipsniui ir visus vartotojus pasieks skirtingu laiku.


Šiame straipsnyje: gmail

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių