E.Murphy galvoja baigti karjerą Holivude

Nuo rugpjūčio 29 dienos Lietuvoje rodoma komedija „Keistuolis Deivas" gali būti vienas iš paskutinių filmų, kuriuose vaidina Eddie Murphy. Nors šiuo metu aktoriaus darbų sąraše yra 5 filmai, jis užsiminė galvojantis netrukus baigti karjerą Holivude.

Prieš tapdamas didžiojo ekrano įžymybe, E.Murphy buvo tikra komedijos klubų ir šou garsenybė, su mikrofonu rankose linksminusi minias žiūrovų. „Praėjo trisdešimt metų, artėju prie 50 filmų ribos, tad klausiu savęs, kodėl dar filmuojuosi, juk šis etapas jau baigtas? Grįšiu į sceną ir vėl juokinsiu žiūrovus", - apie ateities planus užsiminė aktorius, šiuo metu su draugais ir jų vaikais atostogaujantis Graikijoje.

Po pagrindinio vaidmens komedijoje „Keistuolis Deivas", kur jis tapo žmogaus pavidalo kosminiu laivu, Eddie Murphy parodė susidomėjimą tik „Beverli Hilso policininkais 4" ir mano, kad tai gali būti jo paskutinis filmavimasis.

Tiesa, jis pripažįsta, jog trečioji dalis buvo siaubinga ir tokiu blogu filmu jis tikrai nenorėtų užbaigti savo karjeros. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių