DDR3 darbinė atmintis pinga neįtikėtinais greičiais

Leidinys DigiTimes, kuris remiasi industrijos šaltiniais, praneša, jog darbinės atminties kainos kris ir toliau. Dėl ne tokios paklausos, kokios tikėtasi, gamintojai mažina kainas, o Kingston neva netrukus pasiūlys 2GB DDR3 modulį įsigyti vos už 11 dolerių. 

Nepaisant to, jog Kingston šiuo metu neigia, jog pradėjo taikyti tokią kainų politiką, labai tikėtina, kad DDR3 atminties modulių kainos kris jau šios vasaros pabaigoje. O jei Kingston iš tiesų siūlys 2GB DDR3 modulius taip pigiai, konkurentams neliks nieko kito, kaip daryti tą patį. 

Šiuo metu pigiausiai Kingston 4GB DDR3-1333 dviejų kanalų rinkinį galima įsigyti už Atlanto už 29 JAV dolerius, kas reiškia 14,5 JAV dolerio už 2GB modulį. Jei kaina pasieks vos 11 JAV dolerių už 2GB modulį, minėtą rinkinį bus galima įsigyti vos už 23 JAV dolerius. 

Rinkos tyrimų kompanija iSuppli tuo tarpu žada, jog atminties kaina vis mažės ir mažės ne tik šiais, tačiau ir kitais metais. Nors rinkos tyrimų kompanija nežada kainų mažėjimo artėjant šventiniam sezonui, tačiau nemano, jog artimiausius metus ji bent kiek padidės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių