Belaidė „Logitech“ klaviatūra naktiniam gyvenimui

„Logitech“ pristatė įkraunamą klaviatūrą „Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800“ su ryškiu mygtukų apšvietimu. Naujasis „Logitech“ gaminys turi patalpos apšvietimo lygio ir judesio daviklius, kurie užtikrina, kad klaviatūros mygtukai visada bus tinkamai apšviesti, o jos baterija – taupoma.

„Wireless Illuminated Keyboard K800“ fiksuoja rankų judesius ir, joms priartėjus prie klaviatūros, išjungia mygtukų apšvietimą, o, joms nutolus, jį vėl įjungia. Tai užtikrina tikslų apšvietimą ir ilgesnį baterijos darbo laiką. Kartą įkrovus klaviatūrą, ja galima naudotis iki 10 dienų.

Išsikrovus „Wireless Illuminated Keyboard K800“ baterijai, klaviatūrą tereikės prijungti prie mikro USB laido ir ja bus galima naudotis toliau. Dėl spartaus ir patogaus įkrovimo per mikro USB jungtį nereikės keisti baterijų.

„Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800“ turi tokius sprendimus kaip „PerfectStroke“ sistemą ir „Logitech Incurve“ mygtukus. „PerfectStroke“ mygtukų sistema kiekvieno jų spustelėjimui suteikia lengvumo įspūdį. „Logitech Incurve“ mygtukų dizainas yra su įdubusiu paviršiumi ir nugludintais kraštais.

„Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800“ prekyboje pasirodys šių metų rugsėjo mėnesį ir kainuos apie 345 litus.


Šiame straipsnyje: logitech

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių